Ne spun “cu lacrimi în ochi” că nu sunt bani de pensii, nici de salarii, nici de alocaţii, nici de burse şi ne cer să îi înţelegem. Arată cu degetul către alţii şi ameninţă cu disponibilizări. Se plâng continuu că trebuie să strângem cureaua, dar se referă strict la cei care nu sunt “ai lor”. Deoarece, pentru ei şi ai lor se vor găsi mereu bani şi funcţii bine plătite, la orice nivel.

Iată un exemplu din judeţul Giurgiu. Un locuitor al comunei Floreşti-Stoeneşti atrage atenţia că, în doar 3 luni, la Primăria condusă de PNL-istul Costel Dumitru, ar fi fost angajate nu mai puţin de 14 persoane. Unul dintre salariaţi este nimeni altul decât soţul prefectei de Giurgiu, Cătălin Matei.

“Cu permisiunea dumneavoastră, vă aduc la cunoștință angajările făcute la Florești-Stoenești, în ultimele trei luni.

– Cătălin Matei, administrator public, numit de primar, soțul prefectei de Giurgiu;

– B. E., consilier personal;

– P. M., șofer, fără concurs;

– D. C-tin, tehnician IT, fără concurs, este al doilea IT-ist;

– T. I., șef serviciu urbanism, cu concurs. Cel dinainte și-a dat demisia!

– N. C-tin, șef ADP;

– D. P., al patrulea casier, la taxe și impozite, cu concurs;

– C. G., ADP;

– G. A., ADP;

– 4 muncitori la ADP ( deocamdată);

– P. Marinela, adm.financiar. Este pensionară, cu drept de muncă, prin dispoziție de primar, angajată prin concurs. A lucrat tot în primărie!

Toți sunt din relațiile primarului Constantin Dumitru și ale administratorului public Cătălin Matei! Se bat cu pumnul în piept că trebuie redus aparatul bugetar și iată câți au angajat!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Precizare, soţul prefectei de Giurgiu, Matei, ar fi fost angajat fără concurs.

În afară de cei de mai sus, ar mai fi fost angajată o secretară care a picat concursul de 2 ori până s-o nimerească.

După cum ştiţi, cam aşa şi la Consiliul Judeţean. PNL-istul Beianu a atras atenţia că e musai să facă ordine în organigramă, că e “criză”, dar, totodată, înfiinţează o nouă societate cu 50 de posturi. Ghiciţi cine sunt cei care vor ocupa aceste posturi…

Să le ţineţi minte, stimaţi giurgiuveni, pentru când vor mai veni să vă ceară votul!

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] Ne spun “cu lacrimi în ochi” că nu sunt bani de pensii, nici de salarii, nici de alocaţii, nici de burse şi ne cer să îi înţelegem. Arată cu degetul către alţii şi ameninţă cu disponibilizări. Se plâng continuu că trebuie să strângem cureaua, dar se referă strict la cei care nu sunt “ai lor”. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL-iştii zic că n-au bani, dar continuă să-şi angajeze apropiaţii în instituţii publice. Se… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.