Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunși sub vagonul unui tren de marfă, în zona boghiurilor, doi cetățeni libieni, care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în Germania.

În data de 14.02.2021, în jurul orei 07.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Feroviar, în stația comună de control Ruse Triaj, polițiștii de frontieră giurgiuveni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au descoperit doi cetățeni libieni ascunși sub vagonul unui tren de marfă, în zona boghiurilor. Trenul marfar era încărcat cu electrocasnice și se deplasa pe ruta Turcia-Germania.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele descoperite sunt doi cetățeni libieni, în vârstă de 22, respectiv 34 de ani. Aceștia au declarat că au plătit unui cetățean sirian suma de 3.000 euro fiecare, cu scopul de a-i ajuta să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cetățenii libieni au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. […] Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunși sub vagonul unui tren de marfă, în zona boghiurilor, doi cetățeni libieni, care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în Germania. În data de 14.02.2021, în jurul orei 07.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Feroviar, în stația comună de control […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Doi libieni au vrut să intre în România, pe la Giurgiu, ascunşi sub un vagon de tren […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.