Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a făcut această declaraţie, astăzi, 21 ianuarie, într-o emisiune, la Open TV.

Mai întâi, Marian Mina a criticat atitudinea conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu faţă de o parte dintre angajaţii instituţiei, susţinând că asupra lor ar fi făcute presiuni.

Înclin să le dau dreptate colegilor domnului Beianu, potrivit cărora este răzbunător, frustrat, complexat. În doar câteva luni, a ajuns să nu poată lucra cu trei sferturi dintre angajaţii CJ Giurgiu, oameni care sunt acolo încă de pe vremea dumnealui. Asta dovedeşte că eşti incapabil să porţi un dialog şi să lucrezi în echipă”, a spus Marian Mina.

Parlamentarul social-democrat a spus că, aşa cum s-ar întâmpla şi în Primăria Giurgiu, şi la Consiliul Judeţean sunt lansate ameninţări privind concedieri.

Nu poţi să vorbeşti despre tăieri de salarii, de sporuri, despre concedieri şi, în acelaşi timp, să înfiinţezi o nouă societate unde vor fi angajaţi 50 de oameni! De ce să dai oameni afară şi de unde îi vei plăti pe noii angajaţi? Apoi, cum să intri în şedinţă de CJ cu noua organigramă, când tu nu ai buget? Care este logica acestor acţiuni?”, a mai punctat Marian Mina.

Tot legat de Dumitru Beianu, deputatul Mina a spus că acesta ar fi „reuşit să strice relaţiile cu mulţi dintre primarii giurgiveni”.

La locale le-au promis gaze, la parlamentare… apă, sunt convins că nu vor face nimic din ceea ce au promis, pentru că ei(PNL, n.r.) sunt preocupaţi doar să-şi angajeze rudele, apropiaţii şi sponsorii. Nu mă miră că domnul Beianu a reuşit să strice relaţiile cu mulţi dintre primarii giurgiuveni, dar condamn atitudinea sa faţă de edili precum domnul Aurel Enache, care a scos un scor foarte bun, la alegeri, pentru PNL. Nu poţi să faci tot felul de promisiuni primarilor şi, când te vezi cu sacii în căruţă, să îi ignori şi să nu-ţi mai respecţi promisiunile!”, a mai declarat deputatul Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.