E dovedită. PNL-iştii, când sunt în Opoziţie, latră, iar când ajung la Putere, schelălăie. A sărăcie. A altora, nu a lor, evident. N-o să-i auziţi decât că, deşi au promis marea cu sarea, n-au ce să mai respecte, întrucât predecesorii lor le-ar fi lăsat vistieria goală.

Cum au simţit frâiele-n dreapta, se şi pun pe bocit. Ba că miroase a faliment, ba că e ditamai criza, ba că nu sunt bani pentru nimic, de zici că i-a votat lumea ca să facă intense demonstraţii de jeleală de dreapta, cu strigături anti-stânga. Iar la Primăria Giurgiu a fost a mai a dracului boceală.

PNL-istul Anghelescu s-a-nfoiat tot, precum guguşticul care atinge din greşeală o altitudine ce nu i se potriveşte, şi-a băgat în sperieţi întreaga urbe. „Prăpădul” pe care l-ar fi făcut Barbu(laitmotiv în justificările liberalului, când venea vorba despre întârzierile la plata banilor pentru însoţitorii persoanelor cu handicap) a cuprins, iată, şi vreo 120 de miliarde de lei excedent. Adică, bani avuţi, dar necheltuiţi.

Este o sumă deloc de neglijat, iar colegii de la Opinia Giurgiu explică treaba AICI: https://opiniagiurgiu.ro/editorial/bizarerie-dupa-ce-s-a-tavalit-a-sarakie-primarul-anghelescu-s-a-trezit-calare-pe-excedent-bugetar/?fbclid=IwAR3goLV1DlxDH_8-NU1HJ-3B_k3iPmahu6PbhXMIpJ6VecNolVQZm9by_uk

Cu deosebit interes, după apariţia acestor informaţii, aşteptăm explicaţii de la conducerea Primăriei Giurgiu pe această temă. Unde s-au înregistrat aceste aşa-zise economii? Puteau fi folosiţi aceşti bani pentru însoţitorii persoanelor cu handicap? Dacă da, de ce nu au fost folosiţi? Şi, la fel de important, de ce, dacă spune că este un politician corect, dl primar n-a amintit şi despre această sumă, în declaraţiile sale apocaliptice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.