Am primit, la redacţie, mai multe fotografii făcute, astăzi, duminică, 29 noiembrie, în Bolintin Vale, în care vedem maşina de serviciu a unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Giurgiu, parcată în faţa unei bănci din oraşul giurgiuvean menţionat.

Este vorba despre autoturismul destinat, ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU, doamnei Elisabeta Mihalcea(PNL). Acum, dacă nu cumva şoferul doamnei a venit, degrabă, duminica, să-i aducă vreo hârtie ce trebuia urgent semnată :)), înseamnă că doamna cu pricina şi-a tras maşina de serviciu, acasă, încă de vineri.

Mai ştim noi un mic PNL-ist care, pe vremea când lucra tot ca mic consilier pe la Mediu, se fâţâia prin tot oraşul cu maşina de serviciu… Că, deh, de câte ori să ai ocazia, în viaţa asta, să pari bengos, pe bani publici, ce dracului?!

Revenind la dna vice, surse administrative ne-au confirmat că domnia sa s-ar deplasa des de la Giurgiu la Bolintin, adică 70 de kilometri, şi retur, alţi 70 de kilometri, cu maşina de serviciu. Deci, pe banii NOŞTRI! Şi dacă-ar fi doar atât…

Altfel, din câte ştim, doamna PNL-istă nu stă chiar prost cu banii, DIMPOTRIVĂ, ca să zicem, uite, săraca, n-are şi ea cu ce să ajungă la serviciu! S-o ajutăm, să-i dăm şi maşină şi combustibil, că fără dânsa, cine ştie, s-o duce dracului judeţul ăsta… :)))))

Şi apoi, dacă locuia la Vedea, era o chestie, dar, aşa, vă daţi seama câţi bani înghite maşina respectivă, la drumuri, poate zi de zi, de 140 de kilometri plus cei făcuţi în interes de serviciu?

Ce vă mai place la putere, ce vă mai place carburantul(şi nu numai) din banii noştri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.