Dragi giurgiuveni, am primit la redacţie din partea unui fan Giurgiu Net un proces verbal întocmit, în iunie 2019, pe numele celui care se vrea mare senator PNL de Giurgiu, Toma Petcu.

Dacă n-aţi auzit de vreun proiect măreţ pentru judeţul nostru, la care să fi contribuit şi ‘mnealui, iată că auziţi despre un scandal care a cam fost muşamalizat, la vremea respectivă.

Incidentul ar fi avut loc, potrivit poliţistului care l-a amendat pe dl Petcu, pe 26 mai 2019.

În data de 26.05.2019, între orele 13.00 şi 13.30, la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Călugăreni, IPJ Giurgiu, a pătruns în sediu secţiei de poliţie şi a împiedicat organele de poliţie să execute o activitate poliţienească de legitimare-identificare şi efectuare de verificări pentru soluţionarea unei sesizări primite pe numele E. Daniel, E. Aurel şi C. Cătălin, contravenienul provocând la ură(?!), încercând verbal şi fizic să scoată persoanele din secţie, instigându-le să nu dea date, să iasă, Toma Petcu folosind repetat calitatea de deputat şi ameninţări că sună ministru, că poliţia va avea probleme”.

Amendă, pac, 4.000 de lei.

Felicitări domnului poliţist care nu s-a lăsat intimidat şi chiar suntem curioşi să aflăm de la dl Petcu ce-a vrut să spună omul legii şi de ce susţine toate cele de mai sus 😀

Şi mai vrem să ştim şi dacă dl deputat PNL şi-a plătit amenda!

Altfel, wow, domnule deputat, aşa se face? Când zic unii şi alţii că vă cam plac ameninţările, presiunile, faceţi pe fata mare, pe la TV.

Oricum, dacă acest episod ruşinos, spunem noi, din viaţa dlui Petcu, a cam trecut neobservat, pe cel cu votul postat pe FB nu l-a uitat nimeni.

CITIŢI AICI: https://evz.ro/incident-grav-la-urne-un-deputat-fost-ministru-incalca-legea-electorala.html

REDACŢIA

1 COMENTARIU

  1. […] Dragi giurgiuveni, am primit la redacţie din partea unui fan Giurgiu Net un proces verbal întocmit, în iunie 2019, pe numele celui care se vrea mare senator PNL de Giurgiu, Toma Petcu. Dacă n-aţi auzit de vreun proiect măreţ pentru judeţul nostru, la care să fi contribuit şi ‘mnealui, iată că auziţi despre un scandal […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ŞTIAŢI CĂ?! Deputatul PNL de Giurgiu Toma Petcu a fost amendat cu 4.000 de lei, în 2019, într-u… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.