Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, după ce au apărut în spaţiul public fotografii cu producători români, nevoiţi să îşi vândă marfa afară, pe trotuar. Aceasta, după ce Guvernul a decis închiderea pieţelor.

„Umilinţă cruntă şi bătaie de joc! Asta este România „normală” a PNL-ului şi a preşedintelui Iohannis!
Aceşti oameni, mulţi dintre ei bătrâni, care muncesc până la epuizare ca să ne asigure nouă hrană proaspătă şi curată, sunt obligaţi să îşi vândă marfa, pe jos, pe trotuar, în ploaie! Este strigător la cer ce se întâmplă!
Nu vă este ruşine, nemernicilor, să îi condamnaţi la frig şi la umilinţă pe aceşti oameni care şi-au trăit toată viaţa muncind pe brânci, ca să câştige un ban cinstit?

PNL-işti inconştienţi, ce interese v-au ghidat în impunerea măsurii închiderii pieţelor, dar aţi lăsat deschise supermarketurile, înţesate de produse de la străini?
De ce vă bateţi joc de producătorii noştri, de românii noştri, în felul acesta, şi cine vă dă dreptul să vă jucaţi cu vieţile a mii de oameni care nu fac altceva decât să ne asigure mâncare sănătoasă?
Oare cât vor mai suporta românii nesimţirea şi bătaia voastră de joc, umilinţa la care îi supuneţi, zilnic?
Să vă fie ruşine, guvernanţi! Ceea ce faceţi voi nu s-a mai întâmplat niciodată, în România, cel puţin în ultimii 30 de ani!

Sunteţi cea mai catastrofală şi coruptă guvernare pe care am avut-o vreodată!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.