Stimaţi angajaţi ai DGASPC Giurgiu,

Oamenii ăştia de la PNL, care se laudă, acum, că, în sfârşit, ce chestie!, au găsit banii voştri pentru salarii, cel mai probabil, niciodată în ultimii 30 de ani, nu au rămas fără bani, nu ştiu ce înseamnă să nu ai ce pune pe masă copiilor.

Din tot ceea ce s-a întâmplat cu dumneavoastră, în lunile trecute, se poate deduce că nu le-ar fi păsat de aceste aspecte pe care, cum spuneau, ei poate nici nu le cunosc şi, astfel, poate nu înţeleg cât de crunt este să fii în situaţia în care aţi fost dumneavoastră.

Aceşti PNL-işti, aflaţi la Guvernare de 1 an de zile, au ridicat din umeri şi au pasat drama voastră la preşedintele PSD al CJ Giurgiu, Marian Mina, spunând că, de fapt, el „n-ar vrea” să vă dea salariile. Spunând că, ce treabă mai are Guvernul cu voi? Dacă nu are treabă Guvernul, cum de tot Guvernul vă promite că vă dă salariile restante, la rectificare? De ce nu v-au dat şi la rectificarea precedentă?

Marian Mina şi colegii săi din CJ Giurgiu nu doar că au atras atenţia, din ianuarie 2020, că Executivul lui Orban NU a alocat banii necesari, conform legii, pentru DGASPC Giurgiu şi că vor ajunge doar până în vară. Ei s-au bătut pentru drepturile voastre cu toţi PNL-iştii ăştia care acum ies rânjind, pe Facebook, să vă spună că: ce noroc cu ei, că vă luaţi şi voi banii! De parcă v-ar face o favoare! De parcă, din milă, vă aruncă şi ei, acolo, o ciosvârtă, ca să nu muriţi de foame, că tare buni sunteţi când au nevoie de votul vostru!

Anul acesta, aţi suferit aproape 3 luni consecutiv, plus ultimele două. Aţi aşteptat în fiecare zi, cu sufletul la gură, să vi se facă dreptate, aţi strigat, aţi plâns!

Unde a fost PNL-ul? De la PNL Giurgiu, cine a făcut lobby pentru dumneavoastră la GUVERNUL LOR, ca să vă luaţi banii şi să nu mai suferiţi 3 luni? Cine? Domnul Dumitru Beianu era ditamai secretar de stat la Mediu. L-aţi auzit, vara trecută, să fi făcut vreun demers la colegii săi din Guvern pentru voi? Sigur că nu, că doar era preşedinte social-democratul Marian Mina şi trebuia să-l încurce niţel, nu?

Unde au fost deputaţii Toma Petcu şi Alexandru Andrei care mai vor o tură în Parlamentul României, când voi sufereaţi de foame şi vă băteau cămătarii(cu acte în regulă) la uşă?

Aţi auzit să intervină la Guvern şi să se şi rezolve ceva pentru voi? Cum să fi făcut asta? Cum să dea Guvernul bani CJ Giurgiu, la rectificare, pentru voi, câtă vreme preşedinte al CJ Giurgiu era social-democratul Marian Mina?

Care tot Mina a făcut iar pe dracu în patru şi, împreună cu specialiştii din CJ, a găsit soluţie ca să vă ajute! Tot el!

Unde a fost fătuca asta Horga( despre care bubuie internetul că e plină de bani de la stat), până acum, pentru voi? Unde-aţi fost, doamnă candidat deputat la Giurgiu, când oamenii aceştia nu aveau ce să mănânce? V-a apucat acum dragul şi mila de Giurgiu? Chiar, înainte să vă propună candidat din partea PNL Giurgiu, aţi trecut vreodată prin oraşul nostru? Şi nu doar în drum spre bulgari sau greci…

Stimaţi angajaţi ai DGASPC Giurgiu,

Să nu uitaţi niciodată că, timp de 3 luni, deşi aveau Guvernul lor, PNL-iştii nu s-au obosit să îşi aplece privirea către voi! Tot ce-au făcut a fost să arate cu degetul spre alţii. Obositor, nu? Atunci, nu ar fi mai bine să-i trimitem acasă, la parlamentare, ca să se odihnească şi ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.