Ceea ce a făcut Marian Mina, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, pentru Spitalul nostru de Urgenţă, n-a mai făcut niciun alt preşedinte al instituţiei menţionate, de la înfiinţarea unităţii sanitare. Am spus-o de fiecare dată şi o s-o mai spunem ori de câte ori va fi nevoie. Este un fapt ce poate fi demostrat oricând şi am putea tipări un volum cu toate investiţiile realizate la Spitalul Giurgiu, între anii 2016-2020.

Reabilitări ale secţiilor, dotări cu aparatură medicală de ultimă performanţă, tomograf şi RMN noi, mamograf, aparatul Real-Time PCR, datorită căruia putem face şi noi, aici, la Giurgiu, teste pentru depistarea COVID-19, sprijin acordat medicilor care fac naveta. Plus sume record alocate de la buget, tot pentru spital, în sprijinirea cadrelor medicale în această luptă cu noul coronavirus. Sigur, mai erau multe de făcut, dar trebuie să le vedem şi pe cele realizate!

Mai mult decât atât, social-democratul Marian Mina şi echipa sa de la CJ Giurgiu au reuşit să întocmească cel mai ambiţios şi mai amplu proiect de reabilitare, extindere şi dotare a clădirilor spitalului nou, dintotdeauna. Exact, este vorba despre renumitul proiect ce trebuie să se deruleze prin Compania Naţională de Investiţii(CNI).

Proiectul respectiv era chiar urcat pe SEAP când, ghinion!, PNL a preluat guvernarea.

UN AN, stimaţi giurgiuveni! UN AN întreg, acest proiect impecabil, aflat doar la un pas de a trece la procedura de licitaţie, a fost BLOCAT, a zăcut în sertare, Guvernul Orban l-a făcut uitat, au ridicat toţi din umeri, ba că nu sunt bani, ba că ce sens are… Şi de ce? Pentru că Marian Mina, preşedinte PSD al Consiliului Judeţean Giurgiu, candida pentru un nou mandat? Şi, dacă, să zicem că ar fi început vreo lucrare, omul ăsta ieşea în faţă cu propriul său succes?!

Cum ar veni: De ce să se laude Mina cu propriile lui realizări, când poate să se laude PNL-istul Dumitru Beianu cu tot ce a făcut Marian Mina, păi nu?

Vă daţi seama? În prima sa zi de mandat, Dumitru Beianu a avut…, cum să-i zicem?, hai, fie, proasta inspiraţie să meargă la lansarea unui proiect(acela pentru Muzeu) şi să lase impresia, în toate postările apărute în presa lor galbenă, că ar fi meritat să fie acolo. Dacă pentru acel proiect nu s-a sfiit să se etaleze în stilul ăla, vă daţi seama ce-o să fie la gura dumnealui politico-administrativă, după ce PROIECTUL LUI MINA pentru SPITAL va reintra în linie dreaptă?

Din câte am înţeles, proiectul cu pricina a fost reaprobat în aceeaşi formă în care fusese deja aprobat, în mandatul trecut, deci nu cred că are sens să invocaţi vreo cine ştie ce greşeală pe la vreo cine ştie care literă, ca să justificaţi BLOCAREA acestuia de către Guvernul PNL!

Aşadar, BLOCAT pentru PSD-istul Marian Mina, proiectul privind reabilitarea SPITALULUI Giurgiu a fost brusc deblocat, ce coincidenţă!, fix în campania pentru parlamentare, pentru, iată, PNL-istul lor Dumitru Beianu?!

Păi, ce faceţi, mă, băieţi? Acum aveţi bani? De unde, mă, băieţi? Acum aveţi bani pentru Spitalul Giurgiu? De unde-i luaţi? Acum proiectul e bun? Acum? Că e Beianu PNL şi că e campanie, cumva? Nu mai luaţi voi jde milioane de miliarde fonduri europene pentru asta, ca să nu mai cheltuiţi de la bugetul de stat? Când spuneţi adevărul şi când ne aburiţi?

Doamne Dumnezeule, ce vremuri trăim!

În fine, Doamne ajută să fie realizat, că am tot spus despre acest proiect, dar vă garantăm că o să avem grijă să le amintim oamenilor, la fiecare etapă, CINE are meritul pentru existenţa acestuia!

Apropo, ce-aţi făcut domnul Beianu cu poza aia cu Anghelescu şi cu spitalul nou, cu terenul identificat etc.? Noi v-am zis că o să râdă lumea!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.