Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a făcut această declaraţie, ieri, în conferinţă de presă:

„Guvernul PNL nu se dezice şi ne dă, în aceeaşi zi, trei rate de infectare(pentru Capitală, n.r.), se ceartă pe cifre, se contrazic. Au ieşit din obsesia alegerilor anticipate şi au intrat în obsesia alegerilor din 6 decembrie. Preşedintele Iohannis vrea cu orice preţ să aibă, iată, nu doar Guvernul, ci şi o majoritate confortabilă în Parlament, pentru a face tot ce doreşte în România.

De aceea, îi rog pe români, pe giurgiuveni să fie foarte atenţi ce vor vota, pentru că toată puterea dată unei singure formaţiuni politice nu poate duce la nimic bun, ba chiar este foarte periculos.

Mereu a fost un echilibru în ţara noastră, din acest punct de vedere. Însă, acum, mai ales văzând faptul că Executivul PNL face lucruri împotriva românilor, nu pentru ei, consider că nu va fi deloc bine dacă toată puterea va fi concentrată în mâinile lor.

Pe de altă parte, campania pentru locale s-a desfăşurat, inclusiv la Giurgiu, în nişte condiţii pe care eu nu le-am mai întâlnit, până acum.Şi fac politică de foarte mulţi ani. Presiuni, ameninţări, totul sub imperiul şantajului din partea adversarilor noştri. Sper ca această campanie, pentru parlamentare, să fie mai… elegantă, una de bun simţ, bazată pe discuţii despre proiecte, despre ce vrem şi ce putem face pentru oamenii cărora le cerem votul”, a declarat deputatul Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.