Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, joi, 15 octombrie, în conferinţă de presă, după ce ieri, Niculae Bădălău a fost învestit în funcţia de vicepreşedinte la Curtea de Conturi a României.

„În numele întregii organizaţii judeţene a PSD Giurgiu, dar şi în nume personal, îi mulţumesc şi îl felicit pe domnul Niculae Bădălău pentru întreaga sa activitate politică, pentru rezultatele remarcabile obţinute în cariera sa, cât mai ales pentru ceea ce a făcut pentru judeţul nostru!

Dacă mă aflu aici, dacă am avut onoarea să conduc Consiliul Judeţean Giurgiu i se datorează în mare măsură, pentru că m-a învăţat, m-a ajutat şi m-a sprijinit, întotdeauna.

De altfel, nu cred că există om politic, poate cu excepţia lui Dan Motreanu, care să nu fi fost ajutat, vreodată, de Niculae Bădălău, atunci când i-a fost cerut sprijinul.

Niculae Bădălău a reuşit, fără discuţie, să devină cel mai important lider politic al judeţului Giurgiu şi nu cred că, în următorii 10-15 ani, se va mai ridica cineva la nivelul rezultatelor obţinute de el. O să treacă mult timp până va mai reuşi cineva măcar să-l egaleze.

Îi doresc mult succes în noua sa funcţie, la Curtea de Conturi a României!”, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.