Fost ministru al Economiei în Guvernul PSD, cu rezultate importante pentru întreaga ţară, în mandatul său, giurgiuveanul Niculae Bădălău reprezintă cu mândrie, din nou, judeţul nostru, la nivel central.

De această dată, el este vicepreşedinte al Curţii de Conturi, iar astăzi a depus jurământul, fiind, astfel, învestit în această funcţie.

Un om politic invidiat de mulţi(toţi?!) dintre adversarii săi, mai ales pentru că a construit o echipă puternică, la Giurgiu, şi care a avut rezultate foarte bune, în ultimii ani, Niculae Bădălău a demisionat din PSD. A demisionat, astfel, din partidul pe care, indiferent de greutăţi sau de vremuri, de cine a fost în opoziţie sau la putere, nu l-a părăsit, mai bine de 20 de ani.

Orice ar spune oricine, Niculae Bădălău şi-a sprijinit, întotdeauna, colegii din teritoriu, aflaţi în fruntea unităţilor administrativ-teritoriale, pentru ca aceştia să poată implementa proiecte de dezvoltare, aşa cum Giurgiu nu mai cunoscuse, în ultimele decenii.

De asemenea, oricât au încercat să-l demonizeze toţi frustraţii patriei, Niculae Bădălău a avut o carieră politică şi administrativă de succes, a muncit mult, şi-a respectat colegii, a promovat tineri şi, fără îndoială, va reuşi acelaşi lucru şi la noul său loc de muncă.

Mult succes!

1 COMENTARIU

  1. […] Fost ministru al Economiei în Guvernul PSD, cu rezultate importante pentru întreaga ţară, în mandatul său, giurgiuveanul Niculae Bădălău reprezintă cu mândrie, din nou, judeţul nostru, la nivel central. De această dată, el este vicepreşedinte al Curţii de Conturi, iar astăzi a depus jurământul, fiind, astfel, învestit în această funcţie. Un om politic invidiat de […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Giurgiuveanul Niculae Bădălău, învestit în funcţia de vicepreşedinte al Curţii … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.