Dacă nu cumva Bulbucata a devenit peste noapte ditamai centrul universitar, cum explică autorităţile faptul că(ne-au transmis surse administrative)au fost făcute, în ultima perioadă, peste 250 de vize de flotant?

În plus, avem informaţia că 14-15 persoane sunt trecute toate la aceeaşi adresă.

Noi înţelegem disperarea din alegeri, însă nimic nu justifică asemenea fapte, cu atât mai puţin ameninţările pe care le-ar primi oamenii din Bulbucata din partea fiilor primăriţei de acolo, în fiecare zi.

Am primit mai multe mesaje în acest sens, unii oameni reclamând chiar că ar fi fost ameninţaţi cu ridicarea buletinelor pentru a nu mai putea vota duminică, 27 septembrie.

Cei în măsură să se sesizeze asupra acestor lucruri or să închidă ochii sau îşi vor face meseria, pentru salariul acela al lor pe care NOI TOŢI îl plătim?!

1 COMENTARIU

  1. […] Dacă nu cumva Bulbucata a devenit peste noapte ditamai centrul universitar, cum explică autorităţile faptul că(ne-au transmis surse administrative)au fost făcute, în ultima perioadă, peste 250 de vize de flotant? În plus, avem informaţia că 14-15 persoane sunt trecute toate la aceeaşi adresă. Noi înţelegem disperarea din alegeri, însă nimic nu justifică asemenea fapte, cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Situaţie ALARMANTĂ, la Bulbucata! Sute de vize de flotant făcute în ultima perioadă […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.