Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat acest lucru, miercuri, 16 septembrie, în conferinţă de presă.

„Ieri, a fost predat amplasamentul şi a fost dat Ordinul de începere a lucrărilor pe Drumul Judeţean 412 A Adunaţii Copăceni-Mihăileşti. Este un proiect cu fonduri europene al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Doresc, pe această cale, să îi transmit primarului din Adunaţi, Dan Rusu, să nu se mai laude cu această lucrare, nu are nicio legătură cu investiţia. Este, repet, un proiect al CJ Giurgiu, derulat de noi, pe fonduri europene!”, a subliniat Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat acest lucru, miercuri, 16 septembrie, în conferinţă de presă. „Ieri, a fost predat amplasamentul şi a fost dat Ordinul de începere a lucrărilor pe Drumul Judeţean 412 A Adunaţii Copăceni-Mihăileşti. Este un proiect cu fonduri europene al Consiliului Judeţean Giurgiu. Doresc, pe această cale, să îi transmit […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: A fost dat Ordinul de începere a lucrărilor pe DJ 412 A […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.