O doamnă apreciată şi respectată de toţi cei care o cunosc, Virginia Drăgan, primar al comunei giurgiuvene Mârşa, face o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la un proiect privind introducerea gazelor naturale.

Fără să-i ceară cineva părerea, PNL-istul Dumitru Beianu se bagă singur în seamă şi îi lasă doamnei Drăgan un comentariu ce i-a determinat pe mulţi să se închine. Nu la el, ştim prea bine, ci, dimpotrivă, de: „Doamne apără şi păzeşte!”.

Numai că, mai bine tăcea, pentru că ceea ce i-a răspuns Virgina Drăgan este posibil să-i cadă rău nu doar la „imagine, ci şi la „cămaşa” aceea despre care domnia sa, Beianu, spune că ar fi nepătată.

Virginia Dragan Dumitru Beianu , foarte urat comentariul dumneavoastră ,avand in vedere faptul ca permanent ma sunați și îmi trimeteati mesaje sa vin alături de dumneavoastră, in echipa PNL . Chiar cu doua zile înainte sa expire perioada de depunere a candidaturilor, mai marii reprezentanți ai partidului dumneavoastră, insistau sa mi depun candidatura la PNL ! Sa înțeleg ca acest comentariu ,care eu știam ca nu va caracterizează ,este raspunsul refuzului meu de a candida din partea PNL ? Sau a faptului ca nu am anulat licitația proiectului de gaze , așa cum mi ați solicitat, pe motiv sa mi caut alta firma de consultanta ,ca pe aceasta nu o puteți aborda? In ce privește “Parcarea”proiectului la Ministerul Dezvoltării, cred ca ați uitat ca dumneavoastră ați fost șoferul și , in stânga dl Andrei , deci greseala va aparține ! Acolo ne ați dus, pe mine și pe mai mulți primari ! Asta promiteați la toti primarii, aprobarea proiectului de gaze. Proiectul nu l puteam modifica decât după apariția ghidului, așa cum va spuneam in mesajele pe care mi le transmiteati . Nu aveam baza legală și nici nu aveam clar ce sa modificam, deoarece nu erați hotărați, a durat pana le ați pus cap la cap și ați aprobat niște condiții de eligibilitate a proiectelor de gaz! Ghidul a apărut pe la sfârșitul lunii Iulie, deci, noi am lucrat și lucram conform ghidului apărut cu întârziere și ,nu mesajelor Dvs. Cu respect , primar Dragan Virginia!”

Staţi aşa, cum???? Dumitru Beianu, în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, secretar de stat la Ministerul Mediului, i-ar fi recomandat unui alt candidat, primar, să „schimbe” firma de consultanţă pentru că „nu poate ajunge el la aceasta?”. Acelaşi Beianu i-a „solicitat” primarului să „anuleze licitaţia” pentru proiect???

Doamne, Dumnezeule!

Alooooo, mai avem şi noi instituţii în firea lor în ţara asta sau le-aţi pus lacăte… la gură şi cătuşe cu puf, tuturor? Băiii, haştagiştilor, unde sunteţi mă, acum, la treburi d-astea? Cum e, mă, cu Salvăm România, fără penali, anti-corupţie etc????

Unde sunteţi, mă, băieţi?

Suntem convinşi că doamna primar poate dovedi toate cele susţinute în mesaj şi o felicităm şi noi pentru curajul maxim de a ţine piept, atât ademenirilor, cât mai ales presiunilor PNL. Toate, exprimate clar prin mesajele de mai sus, dovezi clare a tot ceea ce am scris de săptămâni bune, încoace.

1 COMENTARIU

  1. […] O doamnă apreciată şi respectată de toţi cei care o cunosc, Virginia Drăgan, primar al comunei giurgiuvene Mârşa, face o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la un proiect privind introducerea gazelor naturale. Fără să-i ceară cineva părerea, PNL-istul Dumitru Beianu se bagă singur în seamă şi îi lasă doamnei Drăgan un comentariu ce […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Virginia Drăgan, primar Mârşa, îl face knock-out pe PNL-istul Dumitru Beianu: „Mi-aţi solicit… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.