Este strigător la cer şi lucrurile s-au dus mult, mult prea departe! Ambiţiile politice ale unora duc, iată, la incidente grave, condamnabile şi care nu trebuie să se mai repete!

Ionel Rizea, reprezentantul PSD în Biroul Electoral de Circumscripţie Buşcani, a fost bătut, chiar în faţa BEC, de către primarul interimar, viceprimarul Ionuţ Chivuleţ, cunoscut ca fiind susţinătorul lui Dan Păsat. Păsat, la rândul lui, este susţinut de PNL în dorinţa sa de a ocupa funcţia de primar al comunei Bucşani. Candidat căruia se pare că i se potriveşte de minune vorba: Lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba.

Ionel Rizea ne-a declarat că Ionuţ Chivuleţ l-ar fi lovit cu pumnii, i-a rupt tricoul de pe el şi că există doi martori la acest incident. Chivuleţ ar fi primit o mână de ajutor şi din partea iubitei sale.

„Azi, în timpul serviciului, am fost bruscat şi lovit de vicele Chivuleţ şi de concubina dânsului, Burcea Victoriţa, în faţa Biroului Electoral de Circumscripţie Bucşani. Injurii, loviri, mi-au rupt tricoul de pe mine, mi-au spart buza, m-au lovit în spate. Am doi martori!”, spune Rizea.

El a depus deja plângere în acest caz.

Alo, PNL-ul, Dan Păsat, Chivuleţ, aşa vreţi voi să câştigaţi alegerile? O să-i bateţi pe toţi la propriu ca să încercaţi să scăpaţi de ei?

Nu de alta, dar Dan Păsat a fost închis, 3 ani, printre altele şi pentru agresiune fizică şi verbală. Şi-apoi, doar cine se aseamănă se adună, nu?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.