Oameni buni, aşa arată Drumul Judeţean 411, pe raza comunei Singureni, în anul de graţie 2020!

E horror, dezastru, sunt cratere în asfalt, trotuare pline cu iarbă, nefinalizate, la fel şi şanţurile, care parcă mai degrabă sunt capcane pentru pietoni, dar şi pentru maşini.

Marea „realizare” s-a petrecut când preşedinte al Consiliului Judeţean a fost PNL-istul Dumitru Beianu, drumul fiind prins pe un proiect european. Lucrarea figurează ca finalizată, ce-i drept recepţia nu s-a mai făcut, dar banii se pare că au fost plătiţi constructorului. Deci, cum ar veni, bani plătiţi pe lucrări neexecutate şi oprite de Curtea de Conturi? Drăguţ.

Oamenii din Singureni sunt revoltaţi. „Asta e lucrare? Este dezastru! Să nu mai îndrăznească să vină să ne ceară voturile cel care este responsabil de proiectul acesta!”, spun sătenii cu care am stat ieri de vorbă pe acest subiect.

Pentru că proiectul cu pricina face obiectul unui dosar la DNA, până la finalizarea anchetei, nu se poate interveni pe tronsonul respectiv, nici măcar pentru reparaţii.

Bravo, don Beianu, felicitări, aveţi cu ce să vă „mândriţi” când veţi merge în campanie, la Singureni, nu glumă! Abia v-aşteaptă oamenii pe-acolo…

Chiar, ce-o să le spuneţi sătenilor, când va trebui să le daţi socoteală pentru această lucrare? Pe cine o să mai daţi vina? Şi ce-o să le promiteţi, cumva că, dacă vă fac ei iar preşedinte, îl mai faceţi o dată? La fel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.