Abuzul nemaiîntâlnit ce i-a fost făcut nu poate fi trecut cu vederea, cei vinovaţi de carantinarea lui cu forţa şi ilegal trebuie să plătească! Tocmai de aceea, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, într-o emisiune, la Open TV, că luni le va face plângeri penale tuturor celor implicaţi.

„Avocatul meu va decide unde va depune aceste plângeri, cert este că mă voi îndrepta împotriva prefectului judeţului, a conducerii DSP şi a celor doi poliţişti, puşi să mă păzească”, a spus Mina.

Întrebat de ce şi împotriva prefectului Aneta Matei, preşedintele CJ Giurgiu a replicat: „Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar este şi preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În fiecare zi a avut discuţii cu cei din Direcţia de Sănătate Publică despre cazul meu. Doamna prefect a ştiut că am două teste negative, a ştiut că nu a existat o decizie de carantinare şi nu a luat nicio măsură!”, a declarat Marian Mina.

De asemenea, el consideră că tot prefectul Aneta Matei se face responsabil de situaţia epidemiologică de la nivelul celor patru deconcentrate unde au fost înregistrate cazuri de COVID-19. „Prefectul este principalul responsabil de situaţia aceasta. Patru instituţii mari au jumătate dintre angajaţi în carantină, Inspectoratul Şcolar, DSP, ISU şi Ambulanţa, şi să nu uităm că dumneaei a organizat zilnic întâlniri cu cei din conducerea acestora. De ce nu este şi dânsa în carantină? Pentru că poartă tricolul galben şi se pare că la ei nu se aplică legea! Consider că doamna Matei este cel mai slab prefect pe care l-a avut vreodată judeţul Giurgiu, fiind, de fapt, cea mai obedientă slugă politică a lui Toma Petcu!”, a subliniat Marian Mina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.