Toată ţara, în afară de Stamule, s-a revoltat în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, carantinat cu forţa, deşi are două teste negative privind COVID-19. Deşi nu există nicio decizie a DSP Giurgiu în acest sens. Deşi nu a fost anunţat oficial!

În această seară, la România TV, Marian Mina a făcut noi dezvăluiri, precizând că este tot în carantină, că Poliţia îi suflă în ceafă, în timp ce directoarea de la DSP, care l-a închis în casă, este cofirmată pozitiv, dar a umblat nestingherită pe stradă.

“Vreau să o întreb pe doamna director: dacă a intrat în contact cu un pozitiv, de ce nu a intrat în izolare? Dacă a avut simptome, pentru că dumneaei a solicitat să fie testată, a stat izolată sau a mers la serviciu?”, a spus Mina, la România TV.

Şi dacă a mers la serviciu, cu câţi giurgiuveni a intrat în contact? Cum răspunde la întrebarea tuturor: s-a întâlnit personal, ieri şi azi, cu prefecta şi subprefectul?

“Cer Poliţiei Giurgiu să se sesizeze în acest caz, pentru că pe mine m-au luat de pe stradă! Am responsabilitatea declaraţiilor când afirm că doamna director a fost prezentă şi ieri şi azi la Prefectură!”, a mai spus Mina.

Preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu i-au dat dreptate şi Norica Nicolai(ALDE), medicul Monica Pop, dar şi Pavel Abraham. Cu toţii au spus că ceea ce i se întâmplă este un abuz care nu s-a mai petrecut până acum! De asemenea, Monica Pop a criticat dur faptul că la conducerea DSP Giurgiu este un subinginer mecanic. “Nu există aşa ceva! Trebuie să fie un medic, cine a făcut această numire? Nici pe vremea lui Ceauşescu nu se făcea aşa ceva!”, a subliniat Pop.

Marian Mina a explicat, pe scurt, că miza politică a carantinării sale a fost, pe lângă a-l tine închis în casă, de frică!, şi aceea că “s-a dorit să fie carantinată toată organizaţia PSD Giurgiu!”.

Vă daţi seama ce le-a băşit mintea PNL-iştilor care controlează instituţiile? Să-i ţină închişi în case, ca să-şi facă ei şmecheriile? Doamne, apără-ne!

Asta nici poliţie politică nu mai e, este TIRANIE! Iar românii nu vor accepta aşa ceva, niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.