E, vedeţi cum este? Vă place? Nu-i aşa că nu vă mai vine să râdeţi? Dar măcar aţi învăţat ceva din asta? Nu trebuie să ne răspundeţi nouă, ci vouă înşivă.

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, Claudia Micu, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Cel puţin aşa arată testul pe care vi-l ataşăm mai jos:

În primul rând, îi urăm doamnei şefe a DSP Giurgiu multă sănătate şi să nu aibă probleme din cauza virusului cu pricina! Însă, vrem şi să ne spună dacă este adevărat că, în această dimineaţă, a avut o întrevedere, în spaţiu închis, adică la Prefectură, cu prefecta Aneta Matei şi cu subprefectul Mirel Brăgaru! Şi dacă da, îi va băga pe cei doi în carantină? Că doar sunt contacţi direcţi, nu?

Că pe Marian Mina l-aţi carantinat cu forţa şi fără să-i spuneţi şi fără vreun document oficial în baza căruia să puteţi face asta!

Nu se bucură nimeni de răul nimănui, Doamne fereşte, dar lăsaţi-ne să credem că, iată, se pare că îşi face treaba Karma…

1 COMENTARIU

  1. […] E, vedeţi cum este? Vă place? Nu-i aşa că nu vă mai vine să râdeţi? Dar măcar aţi învăţat ceva din asta? Nu trebuie să ne răspundeţi nouă, ci vouă înşivă. Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, Claudia Micu, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Cel puţin aşa arată testul pe care vi-l ataşăm mai […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: KARMA?! Şefa DSP Giurgiu, depistată pozitiv la testul COVID-19. Prefecta şi subprefectul, în car… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.