Sunt mult mai mulţi copii extraordinari din judeţul nostru, care au obţinut note foarte bune, atât la Evaluarea Naţională, cât şi la Bacalaureat. Mulţi dintre ei provin din mediul rural sau din familii defavorizate. Însă, tinerii s-au încăpăţânat să arate că pot şi vor să înveţe, că vor să aibă o viaţă frumoasă, să îşi poată clădi un viitor sigur şi strălucit.

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre trei dintre tinerele care ne reprezintă cu cinste, în renumite licee din Capitală.

Ele au obţinut la examenul de Balacalaureat note de excepţie, fiind foste eleve ale Şcolii Gimnaziale din Malu Spart.

Ce tineri frumoşi şi deştepţi are judeţul Giurgiu! Sunt elevi care ne reprezintă cu cinste în mari unităţi de învăţământ din Capitală. Fetele din fotografii au absolvit, acum 4 ani, clasa a VIII-a, la Şcoala Gimnazială Malu Spart din judeţul Giurgiu şi iată ce rezultate extraordinare au obţinut la licee renumite din Bucureşti!

Nu am vreun merit în reuşita lor, dar consider că nici nu pot fi acuzat, la nesfârşit, pentru eşecul altora! Meritul este al dascălilor lor, al părinţilor lor, dar mai ales al lor, al tinerilor care, chiar dacă provin din mediul rural, vor să înveţe, vor să se pregătească pentru a avea un viitor strălucit.

Sunt, de altfel, foarte mulţi elevi din judeţul Giurgiu care, după gimnaziu, aleg un liceu din Capitală, dovadă că avem copii extraordinari! Trebuie să vorbim şi despre ei, pentru că merită tot respectul nostru.

Îi felicit pe toţi şi le mulţumesc pentru că ne fac atât de mândri de ei!

Şi, deşi m-ar bucura să termine cât mai mulţi liceul în judeţul nostru, le doresc să aibă aceleaşi rezultate bune, oriunde ar alege să înveţe pe mai departe!”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

De asemenea, şi la Evaluarea Naţională, foarte mulţi elevi din judeţ, din mediul rural, dar şi din oraşe, au obţinut rezultate foarte bune. Este trist că despre ei nu se prea vorbeşte, ci, din păcate, scoatem în faţă doar rezultatele negative, iar asta nu încurajează pe nimeni şi nu ne ajută cu nimic. Sigur, realitatea trebuie spusă, pentru a putea fi îmbunătăţită situaţia, dar fără un efort comun al dascălilor, al părinţilor, respectiv al elevilor, dar şi al nostru al tuturor, niciodată nu vom reuşi să ne autodepăşim, ca judeţ, la acest capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.