Oricine a fost la Ghimpaţi ştie că întreaga comună se modernizează pe an ce trece. Drumuri bune şi curate, şcoli reabilitate, unităţi noi de învăţământ, dar şi proiecte ambiţioase în toate domeniile, toate acestea reprezintă dovada că cel care administrează comuna este un om gospodar, serios şi implicat.

Primarul social-democrat Constantin Cărăpănceanu, prezent vineri, 26 iunie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, a fost rugat să facă un scurt bilanţ al realizărilor sale ca edil şef.

Avem foarte multe realizări, iar cetăţenii văd acest lucru. Am accesat şi fonduri europene, dar am luat şi bani pe programele naţionale, precum PNDL. Am reuşit să obţin finanţare inclusiv pentru cadastrul general, iar cetăţenii vor beneficia de acest serviciu gratuit, am semnat contractul şi au început lucrările. Avem, de asemenea, foarte multe investiţii în infrastructură rutieră, la şcoli. În Ghimpaţi se construiesc două noi şcoli, dar avem şi noi grădiniţe, amenajăm şi parcurile. O mare realizare este faptul că am obţinut, prin Compania Naţională de Investiţii, un proiect de 4 milioane de euro pentru o bază sportivă. Vrem să repunem în funcţiune spitalul din localitate, care să deservească cele 7 localităţi arondate. Prin toate facilităţile atragem şi investitori, avem şi studiu de fezabilitate pentru introducerea reţelei de gaze naturale. Comuna Ghimpaţi cunoaşte o dezvoltare frumoasă şi durabilă!”, a spus primarul Constantin Cărăpănceanu.

1 COMENTARIU

  1. […] Oricine a fost la Ghimpaţi ştie că întreaga comună se modernizează pe an ce trece. Drumuri bune şi curate, şcoli reabilitate, unităţi noi de învăţământ, dar şi proiecte ambiţioase în toate domeniile, toate acestea reprezintă dovada că cel care administrează comuna este un om gospodar, serios şi implicat. Primarul social-democrat Constantin Cărăpănceanu, prezent vineri, 26 […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Comuna Ghimpaţi, într-o continuă modernizare […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.