Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, ieri, într-o emisiune, la Open TV. Referindu-se la dezastrul provocat de Guvernul Orban în toate sectoarele, Marian Mina a reamintit de preocuparea liberalilor de a-şi pune oamenii în funcţii, în toate instituţiile.

„De exemplu, doamna ministru a Muncii, Violeta Alexandru, în loc să se preocupe de salariile oamenilor, de problemele pe care le au Direcţiile de Asistenţă Socială, ce face? Dă afară directorii de la Casele de Pensii ca să-şi numească oamenii lor, ai PNL. Au promis eficientizarea sistemului de administraţie publică, dar ei tot ce-au făcut a fost să angajeze 15.000 de oameni, de-ai lor. Cioclii, amante, frizeri, neamuri. Asta e eficientizare?”, a spus Marian Mina.

Social-democratul giurgiuvean a declarat şi că sunt aşteptate măsuri drastice pentru români, după alegerile locale. „Cred că vor urma concedieri masive, tăieri de salarii, pentru că acest guvern de incompetenţi şi-a asumat în scris faţă de agenţiile de rating că vor face concedieri, după alegerile locale. Oricum, este evident că economia este la pământ! Câțu se împrumută în stânga și-n dreapta la dobânzi astronomice, dar nu se știe ce se întâmplă cu banii!”, a precizat Mina.

Întrebat dacă, în problema DGASPC Giurgiu, i-a contactat pentru ajutor pe parlamentarii PNL de Giurgiu, Marian Mina a spus că nu, dar că oricum „sunt foarte greu de prins”. „Ei umblă acum prin judeţ, la pescuit de primari. Îi mint, îi ameninţă sau le promit că le bagă ei gaze sau că le fac metrou. Adevărul este că ei nu au făcut niciodată administraţie şi nici politica cetăţeanului. În starea de urgenţă, au stat ascunşi sub pat şi apoi, au ieşit doar pe Facebook cu tot felul de minciuni”, a mai declarat, la Open TV, Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, ieri, într-o emisiune, la Open TV. Referindu-se la dezastrul provocat de Guvernul Orban în toate sectoarele, Marian Mina a reamintit de preocuparea liberalilor de a-şi pune oamenii în funcţii, în toate instituţiile. „De exemplu, doamna ministru a Muncii, Violeta Alexandru, în loc să se […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele executiv al PSD Giurgiu: „Guvernul PNL vrea concedieri masive şi tăieri de salarii… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.