Poliţiştii rutieri anunţă că, „un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce manevra cu spatele o automacara pe DN 41, a acroșat cu aceasta un bărbat, de 58 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, bărbatul, de 58 de ani, a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind 0.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Vă reamintim că, în această dimineaţă, a avut loc un accident rutier, între Băneasa şi Pietrele.

Pompierii giurgiuveni au anunţat că: „La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu și un echipaj SAJ.

În accident este implicat un camion. Sub autovehicul a fost blocată o persoană. Persoana în cauză, în vârstă de 59 de ani, a fost extrasă de sub camion, până la sosirea echipajelor de pompieri și preluată de echipajul SAJ. Pompierii asigură măsurile PSI la fața locului”.

Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

  1. […] Poliţiştii rutieri anunţă că, „un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce manevra cu spatele o automacara pe DN 41, a acroșat cu aceasta un bărbat, de 58 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu. În urma evenimentului rutier, bărbatul, de 58 de ani, a fost rănit și transportat la […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: UPDATE: O persoană, prinsă sub un camion, într-un accident petrecut între Băneasa şi Pietrele […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.