Ce la îndemână le este unora să încerce să distragă atenţia de la ei, arătând cu degetul spre alţii. Numai că, noi chiar nu suntem nişte proşti!

În timp ce Florian Velicu vorbeşte despre „salariile nesimţite” ale unora din APDF Giurgiu, tocmai domnia sa încasează lunar câteva mii de euro bune, ocupând funcţia de director general. Pus acolo de PNL Giurgiu! Să fie primit!

Dacă 5.000 de euro este salariul brut(noi suntem cinstiţi, iată, nu ca ai voştri!), vă daţi seama că şi ce rămâne… i-ajunge. Ce-o face el acolo de banii ăia, vorba lui Beianu, ne întrebăm şi noi. Pentru că sunt destule luni de când ocupă funcţia cu pricina şi n-am auzit de vreo realizare măreaţă, ci doar despre „greaua moştenire”, multă activitate agresivă pe Facebook, chestii d-astea. D-ale PNL-iştilor.

În afară de Florian Velicu, PNL Giurgiu se mai laudă cu încă un personaj „valoros”, numit în februarie anul acesta preşedinte al Consiliului de Administraţie al APDF Giurgiu.

Este vorba despre Nelu Sandu Buciu, la un moment dat fost adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu şi, se pare, apropiat de doamna prefect Aneta Matei.

Sursă foto Internet

Pensionar de lux, cu un venit de vreo 8.000 de lei lunar(câte pensii ale unor bătrâni singuri şi bolnavi ar putea fi completate din suma asta uriaşă a domnului Buciu?), a mai fost onorat de prietenii din PNL şi cu ditamai „funcţia” asta, la APDF. De unde mai încasează, lunar, din indemnizaţie, 5.100 de lei brut. Net, vreo 3.500, nu? Oricum, în total, peste 11.500 de lei în mânuţa dreaptă. Fantastic!

Buzunăraşele voastre pline, burticile voastre fericite, bravo, PNL, ne-aţi umplut de respect!

Ei, dar, cu toate acestea, acum vreo 2 ani, domnul fost poliţist nu s-ar fi putut abţine şi-ar fi cam şterpelit din Kaufland, spun surse juridice, un odorizant de WC şi un şnur pentru ochelari.

O fi vrut omu’ să verifice vigilenţa paznicilor(şi-a reuşit!) sau n-o fi avut bănuţi, că e greu să drămuieşti 8.000 de lei ca să-ţi ajungă şi pentru odorizantul de WC, ce dracului!

Nu ne legăm de vreo problemă medicală care începe cu clep şi se termină cu tomanie, Doamne fereşte!, dar o explicaţie trebuie să existe. Bafta dumnealui că, oricare ar fi fost aceasta, în 2018, Instanţa l-a iertat.

Oricum, pata rămâne, chiar dacă unii cred că oamenii uită repede. Însă, le mai amintim noi una-alta, că aşa-i cinstit, nu?

Doamne, cu ce oameni „valoroşi” aţi căpuşat instituţiile statului, fraţilor! Ăştia vă sunt profesioniştii, cu ăştia spuneţi voi că „reformaţi” toată ţara? Chiar nu aveţi alţii? Iată că nu!

Paza Bună(trece primejdia rea)

1 COMENTARIU

  1. […] Ce la îndemână le este unora să încerce să distragă atenţia de la ei, arătând cu degetul spre alţii. Numai că, noi chiar nu suntem nişte proşti! În timp ce Florian Velicu vorbeşte despre „salariile nesimţite” ale unora din APDF Giurgiu, tocmai domnia sa încasează lunar câteva mii de euro bune, ocupând funcţia de director […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Din seria OAMENII PNL-ului, în funcţii publice: Preşedintele CA al APDF Giurgiu, fost adjunct în… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.