Pentru alocaţiile copiilor nu aveţi bani, pentru pensiile bunicilor lor, nici atât, pentru salariile părinţilor cu atât mai puţin. Dar, ce vă mai place să vă pozaţi cu micuţii, în tricouri inscripţionate cu sigla partidului!

Iar Marian Măroiu merge chiar mai departe şi postează fotografii pe Facebook cu el şi colegi care poartă tricouri pe care scrie „Marian Măroiu, primar”. Nu ştim dacă sunt de azi sau de anul trecut. Dacă sunt de azi, distanţarea socială nu există. Dacă sunt de anul trecut, rămâne valabil apelul: Alo, PNL Giurgiu, alo, dl Măroiu, jos labele de pe Ziua Copilului, că nu faceţi nimic pentru ei!

Nu-i încălzeşte cu nimic, nici pe ei şi nici pe părinţii lor, că vă amintiţi o zi într-un an de copii, că le aduceţi câteva mascote(inclusiv pe alea care poartă tricouri PNL) şi vă trageţi în poze, ca în plină campanie electorală.

Ruşine să vă fie!

1 COMENTARIU

  1. […] Pentru alocaţiile copiilor nu aveţi bani, pentru pensiile bunicilor lor, nici atât, pentru salariile părinţilor cu atât mai puţin. Dar, ce vă mai place să vă pozaţi cu micuţii, în tricouri inscripţionate cu sigla partidului! Iar Marian Măroiu merge chiar mai departe şi postează fotografii pe Facebook cu el şi colegi care poartă tricouri pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Alo, PNL! Jos labele de pe Ziua Copilului! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.