Mesajul directorului executiv al Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu:

„Ziua Poliţiei Locale, legată de simbolul creştin al sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena şi Puterea Sfintei Cruci- semnul central al religiei creştine-, îmi oferă plăcutul prilej de a adresa tuturor poliţiştilor locali din municipiul Giurgiu şi din întreaga ţară, sincere felicitări şi urări de succes în activitatea pe care o desfăşoară!

Vă felicit în primul rând pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor funcţionale pentru îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi, implicit, pentru asigurea unui climat de ordine şi siguranţă socială. Este onorant pentru noi, ca poliţişti locali, să tindem spre o valoare şi vocaţie europene, punându-ne amprenta asupra modului în care este construită societatea românească democratică. Aceasta, prin apropierea de viaţa comunităţii pe care o servim, prin comunicarea şi cooperarea cu cetăţenii în rezolvarea problemelor, prin participarea activă la viaţa locuitorilor din municipiul Giurgiu, care conferă încrederea, respectul şi sprijinul acestora.

La ceas aniversar, vă doresc multă sănătate dumneavoastră şi familiilor dumneavoastră şi vă transmit să slujiţi în continuare cetăţenii municipiului Giurgiu, să-i ajutaţi pe copii să se deplaseze, în siguranţă, la şcoală şi în locurile de joacă, să contribuim la menţinerea curăţeniei în municipiul Giurgiu, care este în plină reconstrucţie!

De asemenea, vreau să mulţumesc conducerii Primăriei municipiului Giurgiu pentru sprijinul acordat în privinţa logisticii şi a altor solicitări, ca să putem să ne desfăşurăm activitatea zi de zi, şi, nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc celor mai mulţi dintre cetăţeni care înţeleg să respecte legile şi hotărârile Consiliului Local!

La Mulţi Ani, tuturor poliţiştilor locali!

Director executiv Gogu Moţan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.