Economia e în cădere liberă, nimeni nu înţelege nimic din starea lor de alertă maximă, preţurile la toate produsele au explodat, înregistrăm sute de mii de şomeri, un nou val de români veniţi din străinătate ne dă fiori reci pe şira spinării. Iohannis ne ameninţă tot pe noi, ceilalţi, cu arătătorul că, dacă nu suntem cuminţi, ne închide iar în casă. O perioadă mai urâtă şi mai tristă ca aceasta probabil că nu s-a mai înregistrat în România, din ’89 încoace.

Dar PNL are altă treabă decât să-şi facă treaba pentru români. Ei au de pus pe funcţii de conducere oamenii lor. Că doar le-au promis… Se întâmplă în toată ţara, iar la Giurgiu numai ieri au schimbat pe repede înainte trei directori de deconcentrate.

Este vorba despre cei de la Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară, respectiv Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Dacă la instituţia din urmă au pus o giurgiuveancă, la celelalte două n-avem „noroc”. La DSP este un „renegat” de la Caraş Severin, iar la DSVSA, un bucureştean. Ambii, personaje controversate despre care vom scrie cu altă ocazie.

De menţionat este că cel de la DSP, Miloş Dănilă a fost demis de la instituţia similară din Caraş-Severin. L-au detaşat la Giurgiu drept pedeapsă sau cum? Şi apoi, dacă tot vor să-şi pună oamenii lor, PNL Giurgiu chiar nu are oameni pregătiţi pentru funcţiile acestea? Păi, ce faci, Tomiţă, te-ai lăudat cu armata ta de la ALDE, n-aţi găsit niciunul care să fie în stare să conducă DSP-ul şi DSVSA-ul? Mamă, şi cât au mai luptat unii pe Facebook pentru funcţiile astea… Ce ţeapă şi-au luat.

Vom reveni pe acest subiect!

1 COMENTARIU

  1. […] Economia e în cădere liberă, nimeni nu înţelege nimic din starea lor de alertă maximă, preţurile la toate produsele au explodat, înregistrăm sute de mii de şomeri, un nou val de români veniţi din străinătate ne dă fiori reci pe şira spinării. Iohannis ne ameninţă tot pe noi, ceilalţi, cu arătătorul că, dacă nu suntem […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL continuă acapararea deconcentratelor. Trei noi directori, dintr-o lovitură, ieri, la Giurgiu. … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.