Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj, după ce pe Comisarul.ro a apărut un „titlu-bombă”, în care numele senatorului a fost asociat cu scandalul achiziţionării de către Guvernul Orban a unor măşti de la o firmă din Uzunu.

Într-o publicaţie naţională, numele meu a fost asociat cu scandalul achiziţionării de către Guvern, la un preţ foarte ridicat, a unor măşti de protecţie, de la o firmă din Uzunu, judeţul Giurgiu. Societatea, care are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare, alcool şi tutun, a primit de la Executivul condus de Ludovic Orban circa 12 milioane de euro pentru 1,75 de milioane de măşti.

Cei care au scris articolul au lansat un titlu „bombă”, ca să atragă atenţia, probabil. Însă, în textul propriu-zis, nu au venit cu nicio precizare, completare sau dovadă legate de faptul că eu aş fi în spatele „buticului” respectiv. Asta pentru că NU am absolut nicio legătură cu firma respectivă şi condamn, la rândul meu, această achiziţie pe bani grei, practic o mască fiind cumpărată la un preţ de 38 de lei!

Avem, apoi, şi scandalul măştilor de protecţie, furnizate tot de o firmă din Giurgiu şi confiscate în Vama Otopeni. Consider că DNA ar trebui să se sesizeze şi să verifice, totuşi, aceste achiziţii, chiar dacă procedurile sunt făcute în regim de urgenţă. Şi mă întreb, pe bună dreptate, cum se face că Giurgiu a ajuns, dintr-o dată, mare furnizor de echipamente de protecţie?

Legat de articolul în care este menţionat numele meu, consider că se încearcă, într-un mod neprofesionist şi mizerabil, distragerea atenţiei de la adevăraţii vinovaţi, de la uriaşul scandal al lipsei de echipamente de protecţie pentru personalul medical din spitalele noastre! Lucru pentru care Guvernul trebuie să răspundă!

Sigur, domnul fost ministru al Sănătăţii, Victor Costache, tocmai „s-a spălat pe mâini” şi a dezertat în plină criză. Probabil, ca să nu mai fie tras la răspundere pentru cum a fost gestionată situaţia pandemiei de coronavirus, în ţara noastră, până acum.

Revin cu apelul către guvernanţi, să-şi facă datoria faţă de populaţie şi să găsească soluţii pentru a reduce efectele pandemiei de coronavirus! Să nu-i mai lase pe medici şi asistenţi expuşi riscului de infectare, să aloce bani spitalelor şi, totodată, să nu profite de momentele acestea grele, prin achiziţii de tipul celor prezentate mai sus!

Pentru că cineva tot va „deconta” asemenea lucruri, la final!„, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj, după ce pe Comisarul.ro a apărut un „titlu-bombă”, în care numele senatorului a fost asociat cu scandalul achiziţionării de către Guvernul Orban a unor măşti de la o firmă din Uzunu. „Într-o publicaţie naţională, numele meu a fost asociat cu scandalul […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Senatorul Niculae Bădălău: „Nu am absolut nicio legătură cu firma din Uzunu şi condamn, la r… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.