PNL-iştii giurgiuveni fac gafe peste gafe, unele dintre acestea putând fi considerate chiar abuzuri! Preocuparea lor constantă şi primordială a fost, fără îndoială, să dea afară din instituţii tot ce n-a ţinut cu ei şi să-şi pună oamenii lor.

O situaţie scandaloasă ne-a fost sesizată şi în ceea ce priveşte Casa Corpului Didactic(CCD). Acolo, prin Ordin al ministrului Educaţiei, pe 25 februarie, a fost destituit directorul instituţiei. Însă, până în acest moment, nu a fost numit un alt director, astfel că, iată, de săptămâni bune, activitatea CCD este blocată.

În loc să se preocupe de găsirea unor soluţii pentru îmbunătăţirea sistemului de învăţământ giurgiuvean, PNL-iştii îşi văd de ambiţiile lor politice şi „mătură” în calea lor pe oricine găsesc acolo.

Un lucru la fel de grav este că, potrivit unor surse din învăţământ, în Consiliul de Administraţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, din 28 februarie, s-a decis, cel mai probabil la cererea şefei IŞJ, Adelina Sârbu, înlocuirea dascălului Constanţa Filip, membru în CA, cu Adriana Trofin. De menţionat este că membru al CA nu înseamnă delegare de sarcină, lucru ce poate fi hotărât doar de către ministrul Educaţiei. Aceleaşi surse ne-au comunicat că doamna Trofin le-ar fi spus metodiştilor CCD că dânsa răspunde de Casa Corpului Didactic şi, prin urmare, ar fi semnat diplome în locul directorului CCD(care nu există, la acest moment).

Cum este posibil aşa ceva? Asta este România Normală a PNL-iştilor lui Iohannis? Dacă nu i se spune abuz, atunci cum i se spune acestui fapt?

Nici şeful IŞJ şi nici un simplu membru în CA al Inspectoratului Şcolar nu au atribuţii de ministru al Educaţiei, dar se pare că pe PNL-işti nu-i încurcă nimic, în planurile lor. Nici măcar Legea!

Şi, apropo, doamna ministru Monica Anisie, atât de „justiţiară” în faţa camerelor de luat vederi, unde este acum? Cum poate tolera o asemenea situaţie? De ce nu mai vine doamna Anisie să tragă de urechi şeful IŞJ pentru ce se petrece acum la Inspectorat, respectiv la Casa Corpului Didactic?

Sau măcar să-i atragă atenţia că nu este legal să permiţi unui partid să trimită reprezentanţi cu ciocolată sau vin, în instituţie, însoţite de materiale de promovare electorală. Căci, aceleaşi surse ne-au spus că echipa PNL a lui Marian Măroiu ar fi ajuns, azi, şi la Inspectoratul Şcolar cu „atenţii” pentru doamne şi domni!

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] PNL-iştii giurgiuveni fac gafe peste gafe, unele dintre acestea putând fi considerate chiar abuzuri! Preocuparea lor constantă şi primordială a fost, fără îndoială, să dea afară din instituţii tot ce n-a ţinut cu ei şi să-şi pună oamenii lor. O situaţie scandaloasă ne-a fost sesizată şi în ceea ce priveşte Casa Corpului Didactic(CCD). Acolo, prin […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU: Situaţie scandaloasă la Casa Corpului Didactic! Activitatea instituţiei este blocată. I… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.