UPDATE, ORA 14.57- Surse din mai multe instituţii publice ne-au transmis că PNL-iştii giurgiuveni din echipa lui Marian Măroiu ar fi mers nu doar la APDF, cu „daruri” de 8 Martie. Şi nu au dus doar ciocolată femeilor, ci şi sticle cu vin bărbaţilor. Vă reamintim că, la APDF Giurgiu, potrivit surselor noastre, ar fi împărţit ciocolată şi vin, alături de pliante despre candidatura la Primăria Giurgiu a lui Marian Măroiu, chiar şeful APDF, PNL-istul Florian Velicu.
O altă instituţie „călcată” de PNL-işti a fost şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Acolo, se pare că ar fi ajuns chiar consilierul local George Ţigănilă! Evident, liberalii au împărţit „cadouri” angajaţilor fără acordul conducerii. Imediat ce aceasta a aflat de acţiunea electorală le-a cerut mesagerilor lui Măroiu să părăsească instituţia!
Cerem din nou instituţiilor abilitate să se sesizeze şi să ia măsuri în acest caz!

Se pare că n-au nicio ruşine, nicio limită şi ei cred că nimeni, vreodată, nu-i poate trage la răspundere! Se pare că PNL-iştii giurgiuveni încalcă orice regulă, calcă în picioare tot ce pretindeau de la alţii şi-şi văd de treaba lor, nestingheriţi.

Dacă, seara trecută, mai multe giurgiuvence ne atenţionau că Marian Măroiu ar fi umblat din local în local, ca să împartă ciocolată şi un fel de pliante electorale, azi, am primit informaţia că acţiunea s-ar fi mutat în instituţiile publice.

Mai exact, ciocolata şi poza lui Măroiu, prin care anunţă că el ar fi candidatul PNL Giurgiu la Primăriei, ar fi fost împărţite de mai mulţi liberali, în frunte cu traseistul Florian Velicu, şi la APDF Giurgiu.

Sursele noastre spun că ar fi coborât din maşini, încărcaţi cu pungi pline cu mită electorală – căci asta este un aliment însoţit de materiale electorale- mai mulţi PNL-iştii. Aceştia ar fi năvălit în sediul APDF, iar acolo, în frunte cu şeful proaspăt uns politic, ar fi dat femeilor atenţiile respective şi le-ar fi şi adresat îndemnul să-l voteze pe Măroiu!

Nu se poate să umpli spaţiul public cu miştouri şi înjurături la adresa adversarilor politici, pe care-i acuzi de diverse, şi tu, PNL, să faci exact ce critici la ceilalţi! Sau se poate, iată, dar chestiile astea nu rămân niciodată netaxate. Pariu?

Solicităm instituţiilor abilitate să se sesizeze în acest caz şi, dacă informaţiile se confirmă, să fie luate măsurile legale ce se impun!

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] Se pare că n-au nicio ruşine, nicio limită şi ei cred că nimeni, vreodată, nu-i poate trage la răspundere! Se pare că PNL-iştii giurgiuveni încalcă orice regulă, calcă în picioare tot ce pretindeau de la alţii şi-şi văd de treaba lor, nestingheriţi. Dacă, seara trecută, mai multe giurgiuvence ne atenţionau că Marian Măroiu ar fi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: INCREDIBIL! Campanie electorală, în instituţiile publice din Giurgiu? SURSE: Şeful APDF ar fi î… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.