Liderul social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a participat, joi, 5 martie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El a fost întrebat cum comentează revenirea lui Toma Petcu, fost lider ALDE Giurgiu, la PNL.

Strict politic, vorbim, evident, despre o lipsă de caracter.

De altfel, foarte mulţi din PNL Giurgiu, cu tot respectul, au ca singură „calitate” faptul că au vândut. Au vândut un partid, au vândut un lider de partid.

Pentru unii, cuvântul „traseist” a devenit un fel de alint. Cum să treci prin trei, cinci, şase partide şi să mai ieşi să le spui giurgiuvenilor că pentru binele lor faci asta? Şi apoi, oamenii când să te creadă? Când le spui că o formaţiune politică e bună sau, după ce pleci, când spui că nu e bună?

Este clar că nu schimbă partidele pentru bunăstarea oamenilor, ci pentru propria lor „burtă”, pentru funcţii. Se plimbă dintr-un partid în altul, ca să le fie lor bine! Se duc după oferte şi sunt, dacă vreţi, nişte „mercenari”. Îi interesează ce primesc ei sau apropiaţii lor, se bat pe posturi, pe bani! Ce legătură are interesul cetăţeanului cu toate acestea?!”, a declarat Niculae Bădălău.

1 COMENTARIU

  1. […] Liderul social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a participat, joi, 5 martie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. El a fost întrebat cum comentează revenirea lui Toma Petcu, fost lider ALDE Giurgiu, la PNL. „Strict politic, vorbim, evident, despre o lipsă de caracter. De altfel, foarte mulţi din PNL Giurgiu, cu tot respectul, au ca […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău: Foarte mulţi din PNL Giurgiu au ca singură „calit… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.