Pompierii giurgiuveni au intervenit ieri, 24 februarie, începând cu ora 17:40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Vedea. Din cauza vântului puternic, arderea a fost intensificată, astfel încât acțiunea de lichidare a incendiului a durat peste 5 ore.

„La fața locului au fost mobilizate forțe din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni. Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o cisternă.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, existând pericolul de propagare la casele vecine.

Casa era locuită de o singură persoană, care a fost scoasă de vecini din locuință, până la sosirea echipajelor.

Un echipaj de pompieri a monitorizat zona până la miezul nopții pentru a se asigura că nu mai există focare care să se aprindă.

În urma incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 200 mp, o parte din anexe, o cameră de locuit și bucătăria, mobilier, uși și ferestre cu tocăria din lemn, articole textile, trei tone de lemne de foc și furaje.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric. (instalație electrică defectă sau improvizată)”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. […] Pompierii giurgiuveni au intervenit ieri, 24 februarie, începând cu ora 17:40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, din localitatea Vedea. Din cauza vântului puternic, arderea a fost intensificată, astfel încât acțiunea de lichidare a incendiului a durat peste 5 ore. „La fața locului au fost mobilizate forțe din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Casă mistuită de flăcări, la Vedea […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.