Presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a amintit faptul că,  împreună cu prietenii bulgari, Consiliul Județean Giurgiu a lansat un nou proiect prin care s-a reușit accesarea a aproape 5 milioane de euro, fonduri care vor fi folosite în reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere.

„Un nou proiect, câştigat de Consiliul Judeţean Giurgiu împreună cu prietenii noştri bulgari, a fost lansat oficial, astăzi!

De această dată, partener ne este Primăria Borovo, districtul Ruse, şi împreună am reuşit să accesăm aproape 5 milioane de euro, fonduri pe care le vom folosi în reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere.

Proiectul, denumit „Noduri bine conectate Giurgiu-Borovo la reţeaua de transport TEN-T), este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Interreg V-A România Bulgaria 2014-2020.

Noi vom moderniza Drumul Judeţean 601: Bolintin Vale-Malu Spart-DN 61, pe o lungime de peste 7,4 kilometri.

Le mulţumesc pentru munca depusă colegilor din echipele de implementare atât de la Consiliul Judeţean Giurgiu, cât şi de la Primăria Borovo!

Şi, în mod deosebit, îi mulţumesc prietenei noastre Lili Ganceva, directorul Euroregiunii Danubius Giurgiu-Ruse! În primul rând datorită implicării doamnei Ganceva, colaborarea noastră româno-bulgară continuă să se concretizeze prin proiecte importante, menite să îmbunătăţească viaţa locuitorilor celor două regiuni: Giurgiu şi Ruse!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a postat, ieri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a amintit faptul că,  împreună cu prietenii bulgari, Consiliul Județean Giurgiu a lansat un nou proiect prin care s-a reușit accesarea a aproape 5 milioane de euro, fonduri care vor fi folosite în reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere. „Un nou […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Marian Mina: Colaborarea noastră româno-bulgară continuă să se concretizeze prin proiecte impor… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.