Istoria se repetă… Partea rea a acesteia, din păcate. Partea în care, se pare, primesc bani pentru investiţii sau pot intra în anumite programe naţionale doar primarii care se pun în genunchi în faţa PNL-ului. Dacă vă aduceţi aminte- şi ar cam trebui!-, asta era practica PDL-ului: erai cu ei, îţi dădeau, nu erai, nu-ţi dădeau. O constrângere mârşavă, ba i-aş zice chiar şantaj şi, evident, o pedeapsă pentru edilii care rămâneau pe poziţie şi nu se lăsau nici păcăliţi şi nici intimidaţi!

Fiind, dacă vreţi, un fel de “virus” de dreapta, practica asta se pare că o caracterizează de minune şi pe actuala Guvernare PNL. Mă rog, foarte semi-PNL, dacă luăm în considerare că tot PDL-ul s-a mutat în sediul galben. Tot ei şefi, tot ei la butoane, tot ei cu idei cretine de genul celei de mai jos…

A fost publicată Ordonanţa de Guvern privind programul “Masă caldă în şcoli” şi, ce coincidenţă!, la Giurgiu sunt prinse, cu o singură excepţie, unităţi de învăţământ din comune unde primarii sunt PNL!

Băi, PNL-iştilor, ce vină au copiii în toată lupta asta a voastră?

Bine, bine, politică, politică, dar cu micuţii ce aveţi? Mai întâi, refuzaţi să le creşteţi alocaţiile şi acum asta? Sincer? Nu ne-ar mira să faceţi vreo majorare “pe comune”, să le dublaţi doar acolo unde primarii sunt PNL! Ba chiar nu ne-ar mira, în atare context, să aibă gratuitate la servicii medicale doar copiii cu părinţi şi primari care jură susţin PNL-ul! Ceilalţi? Să fie sănătoşi! Reduceri la bilete pe transport în comun, doar copiii celor de “dreapta”? O să acordaţi şi alte beneficii pe baza fotografiilor cu părinţii şi cu ei, de la protestele #rezist?

Vi se pare că exagerăm? Eu zic că voi v-aţi dus prea departe! Nu, că tot zicea Iohannis că vrea să scape de PSD! Începeţi de la bază, devreme, din timp… se pare!

Deci, PNL-işti, de ce o masă caldă doar acolo unde domniţi voi? Ceilalţi copii ce vină au, cu ce v-au greşit, ei nu fac parte din România?

Să vă fie ruşine!

P.S.: O să spuneţi că la Floreşti-Stoeneşti este primar PSD, dar ştie toată lumea că PNL-istul penal Costel Dumitru şi-a început deja campania pentru un nou mandat de primar, acolo…

1 COMENTARIU

  1. […] Istoria se repetă… Partea rea a acesteia, din păcate. Partea în care, se pare, primesc bani pentru investiţii sau pot intra în anumite programe naţionale doar primarii care se pun în genunchi în faţa PNL-ului. Dacă vă aduceţi aminte- şi ar cam trebui!-, asta era practica PDL-ului: erai cu ei, îţi dădeau, nu erai, nu-ţi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULUITOR! Programul “Masă caldă” pentru elevi, cu precădere în şcolile din comunele unde pri… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.