Într-o recentă conferinţă de presă, Marian Mina a anunţat, aşa cum v-am prezentat în materiale anterioare, faptul că, din cauza bugetul mic alocat de Guvernul PNL judeţului nostru, investiţiile se vor opri în Giurgiu.

„La fel se întâmplă în toată ţara! Au urlat că vor autostrăzi, dar când au ajuns la guvernare, au tăiat fondurile pentru acest sector. Au tăiat finanţări, au oprit lucrări, sunt cu adevărat incompetenţi! PNL-iştii, adevăraţii analfabeţi funcţionali, că tot ei au inventat termenul, iată că li se potriveşte de minune”, a spus Mina.

Liderul social-democrat a criticat, de asemenea, şi căpuşarea instituţiilor publice cu „oameni în geci galbene care au făcut campanie pentru PNL”.

„Vă dau un exemplu, Prefectura Giurgiu. Acolo au făcut angajări pe bandă rulantă. Ne-au acuzat pe noi că am fi PSD-izat judeţul, dar ştiţi bine că şi la deconcentrate şi nu numai au rămas oameni de-ai lor, ba chiar unii de pe vremea PDL. Cei angajaţi acum de ei sunt oameni în geci galbene care au ieşit în campanie pentru PNL. Ultima achiziţie, la Prefectură, în funcţia de consilier este o semi-analfabetă căreia dacă îi pui stiloul în mână, rupe peniţa! Este galbenă toată Prefectura! (…) Cred că nici PDL-ul nu a reuşit <performanţele> lor!”, a subliniat Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Într-o recentă conferinţă de presă, Marian Mina a anunţat, aşa cum v-am prezentat în materiale anterioare, faptul că, din cauza bugetul mic alocat de Guvernul PNL judeţului nostru, investiţiile se vor opri în Giurgiu. „La fel se întâmplă în toată ţara! Au urlat că vor autostrăzi, dar când au ajuns la guvernare, au tăiat fondurile […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele executiv al PSD Giurgiu: PNL-iştii, adevăraţii analfabeţi funcţionali! Nici PDL n… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.