Faptul că Dan Motreanu este preşedinte al PNL Giurgiu absolut simbolic n-are sens să mai spunem. Se vede.

Faptul că Alexandru Andrei şi consoarta plus şoferul ar fi făcut pe şefii cu toţi de-acolo, de când împricinatul s-a întors în organizaţie, iarăşi e treabă ştiută.

Şi-apoi, toată lumea vede cum, sub „îndrumarea maestrului” Alexandru, PNL Giurgiu se duce şi mai dracului decât era oricum.

Pierderea tuturor alegerilor a devenit tradiţie la PNL-iştii giurgiuveni. Iar atitudinea arogantă(spun apropiaţii) şi, paradoxal, jenant de copilărească(politic vorbind, desigur…) a prim-vicepreşedintelui Alex, revopsit în galben pe repede înainte, n-a folosit la nimic. Dimpotrivă.

C-a zis că aduce el toţi primarii, că scoate el scoruri intergalactice, că face el din PNL Giurgiu bici care să şi răsune. Un drac! În fapt, n-a reuşit altceva decât să pună şi lumânarea lângă coliva filialei cu pricina. Dumnezeu să-i ierte!

Surse din PNL central ne-au transmis că şefii ăi mai mari nu doar că nu l-ar mai crede pe Alexandru, că nu l-ar mai suporta, dar cică o să-i şi facă figura. Şi cică o să-l zboare atât de repede, că nici n-o să ştie ce l-a lovit! Atât de repede, că o se trezească zicând: stai, bă, puţin, acum din care partid m-au dat afară?

Şi, astfel, împreună cu prietenul lui Beianu, pe care nimeni nu ştie încă în cel fel îl „abureşte”(zic apropiaţii), vor rămâne cum au fost: în fundul gol, politic vorbind, pe dinafară, out, iluştri necunoscuţi, iar lista asta poate continua, dar aţi prins ideea.

Surpriza, dacă vreţi, este că preferatul lui Ludovic Orban ar fi un liberal (mai) autentic, mai exact liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu. Cum pentru ce? Pentru şefia PNL Giurgiu! Omul a arătat că ştie să se mişte, şi-a negociat una-alta, a pus prefect într-o guvernare a altui partid, ştie să vorbească…

Adică, serios, cum vă imaginaţi şedinţe la partid, înainte de alegeri, cu Alexandru Andrei şi Dana Danciu la prezidiu, ţinând discursuri motivaţionale, prezentând proiecte politice cu argumente plauzibile???!!! PNL-iştii, ca să-i vadă, ar fi în stare să plătească şi bilete, ca la stand-up comedy, bănuim.

Acum, nu dăm bomba cu răutate, doamne fereşte, ci prieteneşte! Să aibă omul timp să-şi facă bagajele, să-i scrie dracului cineva un discurs d-ăla lacrimogen pentru Facebook. Unul d-ăla care-l caracterizează, în care să scuipe, după ce-a lins ceea ce scuipase deja, tabolurile lui Orban, Motreanu şi până la Costel Dumitru care-l porcăie de numa pe unde-l prinde!

Mama lor de PNL-işti, cum nu l-au lăsat ei pe el să facă lucruri nemaiauzite pentru giurgiuveni şi cum o să-şi găsească el, probabil, un alt partid unde să aibă ocazii, ocazie, pardon…

E, asta-i viaţa, tinere, vorba unui contemporan! Dar tocmai Toma Petcu să-ţi sufle scaunul de sub funduleţ, nu există mai mare ruşine pentru unul care se crede mare, mare, mare politician!

Peniţa Ascuţită

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.