17 copii care frecventează Centrul de Zi Luceafărul, structură din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au primit  luni, 24 decembrie 2019, dulciuri, fructe și băuturi răcoritoare cu ocazia Crăciunului. Totodată, și familiile copiilor au primit produse alimentare.

Inițiativa îi aparține lui George Neagoe, administrator al SC Gen Impex srl din Giurgiu. Nu este  prima acțiune inițiată de acesta în sprijinul beneficiarilor de servicii sociale aflați în evidența D.G.A.S.P.C. Giurgiu; începând de acum câțiva ani, dăruiește produse alimentare persoanelor vârstnice instituționalizate în Căminul din localitatea Oncești sau copiilor aflați în plasament în casele de tip familial din Giurgiu.

În acest an, pe lângă  cei 38 de vârstnici de la Căminul din Oncești, cărora le-a adus pungi cu fructe și dulciuri, George Neagoe și-a îndreptat atenția și către copiii din Centrul de Zi Luceafărul.

             “Prin serviciile sociale oferite în cadrul Centrului de zi Luceafărul se urmărește sprijinirea familiilor aflate în situații de dificultate. Atunci când, pe lângă servicile sociale oferite de instituția noastră, familia primește sprijin și din partea altor persoane din comunitate, acesta este binevenit, demonstrează altruism și spirit civic din partea celui care oferă”, a declarat Cătălin Lupu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Giurgiu.

                                                                            Denisa Cristescu

                                   Consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.