Mai acum vreo săptămână, şefa femeilor din PNL Giurgiu(ne e greu să credem c-o recunoaşte ca atare vreuna dintre doamnele cu ştate vechi acolo), Dana Danciu, se poza cu noul director APIA. Îi spunea că o iubeşte etc., iar „fanii” PNL-işti de pe Facebook, cu o linguşeală d-aia exemplară, distribuie postarea şi precizează că Danciu ar fi pus-o pe doamna cu pricina acolo. Şi că, ATENŢIE!, urmează şi alte numiri importante, mai nota admiratorul Danei Danciu, făcute tot de „liderul PNL Giurgiu, Dana Danciu”. Cum dracu, mă, păi şi Motreanu, ce-aţi făcut cu el, l-aţi acoperit, dracului, cu fustele…

Oricum, într-o firească interpretare, ar însemna că ceea ce urmează să fie schimbat la deconcentrate şi nu numai ar avea legătură cu mânuţa dreaptă a Danei. Primul de după APIA a fost băiatul ăla, prieten cu Sile Cămătaru, de la Apele Române. Excelentă alegere, 2, treceţi acasă!

Şi azi, cireaşa de pe… colivă, o nouă mutare „zdruncină” judeţul. Giurgiu are prefect nou. Pe Aneta Matei. De la ALDE. :)))

Potrivit logicii susţinătorilor dumneavoastră din mediul online, tot dumneavoastră, doamna Danciu, se datorează acest „succes extraordinar” 😀 înregistrat de PNL Giurgiu în ceea ce priveşte „reprezentantul Guvernului în teritoriu”?

Bravo, doamna Danciu, dar ce performanţă, o să intraţi în Cartea Recordurilor, parol! Păi, care alt politician, vreodată în viaţa asta, pune prefect de la un partid din opoziţie? Care alt politician are atâta suflet şi atâta milă ca ale dumneavoastră, e?

Pamflet, pamflet, dar tot e naşpa pentru PNL Giurgiu. Să ai tu guvern, preşedinte al ţării şi la Giurgiu să ţi-o, ne scuzaţi, tragă Toma Petcu, cu ALDE al lui?

Hai, lasă, nu mai plângeţi, că-l aveţi pe băiatul ăla de la Ape…

De râsul ţării, nu alta!

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare. Fotografia este un trucaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.