Din publicațiile locale si nationale am aflat ca joi, infractori au atacat o mașina de politie in orașul Bolintin Vale și s-a lăsat cu impuscaturi ca in vestul sălbatic.

In urma cu alte câteva zile, televiziunile nationale transmiteau “live” răfuiala cu săbii și bate dintre clanurile din Ghimpati.

Acum câteva luni am aflat ca un clan din cartierul Rudari din municipiul Giurgiu s-a luptat in Piata Constituției din capitala cu alt clan interlop și un bărbat din Oinacu a fost ucis cu sânge rece.

Nu cu mult timp in urma, asemenea lupte au mai fost la Clejani, Mihailesti și Giurgiu.

La toate aceste evenimente grave care au îngrozit opinia publica giurgiuveana, PNL Giurgiu, prin președintele Dan Motreanu și vicepreședintele interimar Alexandru Andrei, a găsit soluția de rezolvare. Au început sa numească in funcții publice persoane ce se complac in lumea interlopa.

Alegerea nu a fost făcută superficial, au ales cel mai puternic clan din București, Clanul Cămătarilor, prin vocea lui Gabriel Drăgan, proaspăt uns la Serviciul de Gospodărire a Apelor Giurgiu. Adică nu au ales orice, au ales “Mercedesul”.

Credem ca acum se vor liniști lucrurile in județul nostru pentru ca și clanurile au o ierarhie și astea mici din Giurgiu vor veni probabil cu căciula in mâna la SGA și vor cere permisiunea sa respire…câteodată.

Pe lângă aparițiile publice alături de liderii Clanului Cămătarilor, traficanți de droguri si de valuta, am aflat un alt motiv “temeinic” pentru care domnului proaspăt director Gabriel Dragan i s-a încredințat aceasta demnitate “acvatică” : este pescar si ii plac peștii.

Ne intrebam ce va urma pentru giurgiuveni. Încercam sa intuim… Râurile vor curge doar in sensul dictat de Sile Camataru? Sau pomii de pe maluri vor fi populați cu macaci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.