Fraţilor, nu au nicio jenă, nicio ruşine, totul e pe faţă, este fix treaba aia PDL-istă cu: „ciocu’ mic, că noi suntem la putere”. Schimbă oameni, peste tot, cu ai lor şi se mai şi pozează cu ei. Ca şi cum celorlalţi ar trebui să le fie frică, să ştie ce-i aşteaptă, că ei mătură tot şi-şi bagă prieteni, rude în toate instituţiile.

„Love you” îi zice Dana Danciu directorului de la APIA, cu atâta lipsă de ruşine, pe Facebook, că aproape rămâi fără cuvinte.

Doamne, este incredibil tupeul PNL-iştilor ajunşi la ciolan!

Sigur, impropriu spus PNL-istă în cazul ei, căci Dana Danciu doar a fost culeasă, în 2016, de pe Facebook „datorită” agresivităţii soţului împotriva PSD. O ilustră necunscută până atunci, un no name comparativ cu ceilalţi colegi cu ştate vechi în PNL, Danciu face acum pe „matroana” de dreapta şi-şi arată muşchii pectorali în faţa poporului giurgiuvean.

Se pozează cu… „trofeul”, în timp ce pupincuriştii PNL o fac de băşcălie, lăudând-o.

Auziţi şi voi: „lider al PNL Giurgiu NUMEŞTE” pe cineva la APIA!

Cum e posibil aşa ceva, când urlaţi anterior, ca descreieraţii, că nu trebuie prieteni, fraţi, surori, amante, nepoate în instituţii? Cum puteţi să postaţi aşa ceva, când urlaţi în opoziţie, ca hienele înfometate: „fără criterii politice!!!”. Şi voi ce faceţi, vă puneţi şi poze cu trofeele, cu prietenii cărora le ziceţi şi că-i iubiţi?

Măi doamnă „lider al PNL Giurgiu”, chestii de genul ăsta să faceţi între voi, acolo, în sufragerie, când vă întâlniţi să jucaţi şeptică, nu în public! Cu selfie-uri şi declaraţii de iubire, cu felicitări şi pupături!

Auziţi, „urmează şi alte numiri făcute de Danciu”. Băi, ziceţi-le mă postacilor că vă îngroapă în loc să vă facă bine!

Ce calitate, ce atribuţii sau ce putere are un şef de la OFL să NUMEASCĂ DIRECTORI? V-a lovit pesta… galbenă?

Vă daţi seama, Danciu o să pună şi directori la şcoli? O să pună ea şi prefect, o să pună ea şi şef la Mediu, la Finanţe? O să se pozeze cu toţi şi-o să scrie LOVE YOU la descriere?!

Sincer, cred că PNL Giurgiu n-a fost niciodată mai terminat decât este acum, cu astfel de personaje care fac asemenea gafe de proporţii, impardonabile şi specifice unora care habar n-au să facă politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.