N-ar fi vreo problemă că omul ia cuvântul, zău!, e(încă) democraţie, ei sunt la judeţ, în continuare, în opoziţie… N-ar fi rău, dacă n-ar ridica nişte probleme care fie n-au legătură cu subiectul, fie… n-au legătură între ele plus cu subiectul.

Florian Velicu de la PNL Giurgiu, mai nou portavocea partidului, ofticându-l, bănuim, pe Nicuşor Iacob, iar a făcut un fel de stand-down comedy, la şedinţa ordinară de astăzi. Nu ştim exact cine îl învaţă ce să spună, dar avem o bănuială. O fi altul care se pricepe la administraţie la fel ca Velicu. SAU persoana respectivă are vreo problemă cu Florian Velicu şi vrea cu tot dinadinsul să-l facă de băşcălie. Din două, una!

Altfel, nu ne explicăm de ce, din nou şi din nou, Velicu vorbeşte mult, dar de cele mai multe ori pe lângă subiectul din proiectele de hotărâre, vorbeşte foarte apăsat, dar fără esenţă, în multe cazuri.

Poate-i place cum se aude propria-i voce. Păi, să vă faceţi un radio şi să vă luaţi emisiuni de divertisment, acolo. NU de administraţie, ferea!

Azi, de exemplu, la un proiect privind un drum judeţean, Velicu s-a înfoiat la conducerea CJ Giurgiu, susţinând că ştie el că acolo au mai fost făcute lucrări şi că de ce, doamne fereşte, le facem iar? I-au explicat şi preşedintele Mina şi specialiştii din aparatul propriu că sunt tronsoane diferite, că sunt proiecte distincte, că n-au nicio legătură.

Velicu? Nimic. Trebuia să aibă el mereu ultimul cuvânt, la fel cum fac postacii PNL-işti pe Facebook. Ei cred că, dacă au ultimul cuvânt, înseamnă că şi au dreptate. Greşit! Cel mai deştept cedează, aşa era vorba.

Apoi, când se vorbea despre trotuare, Velicu zicea de apă-canal. Însă, ce l-a deranjat cel mai tare a fost NU că cei din CJ îi tot arătau că greşeşte, ci că preşedintele Mina nu i s-a adresat cu „dumneavoastră”…

Ce naiba să mai zici?

Apogeul „atotcunoaşterii” şi „profeţiilor” sale a fost atins, însă, la un alt proiect ce vizează viitoare investiţii pe un drum judeţean, contractate deja prin Fondul de Dezvoltare.

PNL-istul Florian Velicu ne-a uluit pe toţi când a spus că ce sens are să mai voteze, dacă Fondul de Dezvoltare ar putea dispărea. Mă rog, nu cu vorbele astea, dar a reiterat ceea ce ştia toată lumea, că PNL vrea să modifice „Legea” ce vizează programul de investiţii menţionat.

Sigur, Fondul există încă, lucrările sunt contractate, Marian Mina i-a spus că, DACĂ se va modifica ceva, vor face o nouă şedinţă la judeţ pentru rectificările cu pricina.

Că vorbeşte mult, pe lângă subiect, apăsat, dar fără esenţă, este mai puţin grav decât ceea ce a făcut azi. Cumva, domnul de la PNL a lăsat să se înţeleagă faptul că modernizarea judeţului Giurgiu va fi stopată, în guvernarea asta galben-portocalie???

Nu are sens să votăm proiectul pentru că Fondul de Dezvoltare pică? Nu are sens să mai votăm proiecte pentru că se va opri PNDL-ul? Nu are sens să mai votăm proiecte la Spital, la Protecţia Copilului etc, pentru că ar putea reapărea „criza” şi nu vor mai fi bani?

Vă daţi seama, domnule Velicu, ce-aţi putut spune în şedinţa de azi?

Oameni buni, vă daţi seama cum încearcă băieţii de la PNL să ne pregătească pentru ce e mai rău? Dar nu pentru că ar fi vreo „gaură” pe undeva, ci doar pentru că, până acum, au dovedit că-s ei incapabili să gestioneze România, sub orice aspect.

Ce să zicem, domnule Mina, după Velicu, ce sens mai are să mai convocaţi vreo şedinţă cât e PNL-ul la Guvernare? Noi zicem să opriţi activitatea cu totul, în judeţ, să mergem la somn şi să ne trezim când or pica, doamne ajută, cât mai repede, la fel de repede cum s-au cocoţat la Putere. Fără să fie în stare să facă ceva cu ea.

Fix ca Velicu, în şedinţele Consiliului Judeţean.

Fotografia este un trucaj-pamflet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.