De cum au pus labele pe guvernare, PNL-iştii n-au avut altă prioritate decât să-şi pună în funcţii apropiaţii, unii membri de partid sau alţii rude ale acestora. După cum spunea chiar Marin Anton, ăştia „schimbă tot, tot, de la femeia de serviciu, tot, şi pun OAMENII LOR”!

La Giurgiu, s-au năpustit prima dată la Inspectoratul Şcolar şi-au schimbat, pe muteşte, inspectorul şef, cu o PNL-istă.

Niciunul dintre „intelectualii” urbei nu mai urlă acum că-s nepotisme, că se numesc şefi PUR POLITIC la deconcentrate, că sunt căpuşate PUR POLITIC instituţiile statului!

E, poate o să strigaţi acum, pentru că astă-seară, PNL Giurgiu a organizat un miting pro Iohannis, în care ar fi folosit elevi MINORI!

Noi ştim că nu prea mai aveţi oameni în PNL Giurgiu dar lăsaţi, domnilor, copiii în pace! I-aţi dus la proteste unde i-aţi învăţat că „muia e o opţiune politică”, acum îi puneţi la treabă pe străzile oraşului, vă folosiţi de tinereţea lor ca să vă mai aranjaţi voi un pic imaginea? Sunt minori, ne-au spus surse din interiorul partidului dumneavoastră. Deci, n-au voie să fie acolo!

Doamna inspector-şef, dumneavoastră ştiaţi de acţiunea asta? Că surse ne-au transmis că ar fi fost „ordin pe unitate” să ajungă la mitingul din seara asta cât mai mulţi elevi din şcolile giurgiuvene…

Ruşine să vă fie!

Tocmai pentru că sunt minori, nu le putem da chipurile, dar avem fotografiile brute şi le putem pune la dispoziţie celor care ar trebui să se sesizeze în acest caz:

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.