Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a susţinut vineri, 22 noiembrie, o conferinţă de presă. El le-a mulţumit şi cu această ocazie tuturor giurgiuvenilor pentru votul acordat în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„Le mulţumesc şi celor din municipiu, dar şi celor din judeţ! Giurgiuvenii au arătat că au maturitate şi înţelepciune şi că apreciază activitatea echipei PSD, atât la nivel naţional, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului nostru! În mare parte, am avut o campanie electorală civilizată, oamenii sunt mobilizaţi. Din păcate, la primul tur, am avut, să nu-i zic chiar abuz, poate un exces de zel din partea Poliţiei, referitor la ajutarea persoanelor vârstnice să ajungă la secţiile de votare. Sunt convins că inspectorul şef îi va informa pe colegii lui cu privire la faptul că aceasta nu este o contravenţie!”, a spus Niculae Bădălău, precizând, totodată, că, din păcate, nimeni nu s-a mai „sesizat” când a venit vorba despre numărul foarte mare de persoane care au votat pe listele suplimentare…

În ceea ce priveşte cel mai fierbinte subiect al campaniei, dezbaterea dintre Viorica Dăncilă şi Iohannis, Niculae Bădălău a opinat că refuzul candidatului din partea PNL de a se prezenta la discuţii, reprezintă o „lipsă de respect faţă de cetăţeni”.

„Dezbinarea românilor, făcută chiar de către Iohannis”

„Noi voiam să vedem o discuţie despre problemele ţării, despre politica externă, despre proiectele dumnealui, dacă va mai lua un mandat. Este clar că i-a fost frică de dezbatere. Păcat, mi-aş fi dorit o luptă de idei. De fapt, n-am văzut asta la Klaus Iohannis în întreaga campanie electorală. Apoi, cred că, după ce trece perioada aceasta, cel mai important, dar şi cel mai greu este să unim România! Pentru că este dezbinată. Nu poţi să spui că vrei să scapi de PSD-işti, democraţia înseamnă mai multe partide, iar PSD este format din milioane de membri şi susţinători. Astea sunt discursuri extremiste! Acest popor trebuie să rămână unit, să îşi respecte conducătorii, iar dezbinarea aceasta agresivă a fost făcută chiar de Iohannis”, a declarat, la Giurgiu, Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat cum crede că se va descurca PSD Giurgiu la alegerile din 24 noiembrie, preşedintele Bădălău a afirmat: „Sunt încrezător că în turul II al prezidenţialelor vom obţine un rezultat şi mai bun, la Giurgiu. Judeţul se va mobiliza mai bine. În aceste 2 săptămâni de campanie, cred că doamna Dăncilă a câştigat puncte, printr-un discurs, un comportament civilizate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.