Sigur, nu este prima oară când auzim şi vedem că Marian Măroiu o ţine pe-a lui, cu promovarea propriei persoane, fie că este campanie pentru locale, prezidenţiale, europarlamentare, fie în România sau în Maroc, ori e campanie de strângere a deşeurilor sau de stârpire a ţânţarilor. Nu!

Însă, de data asta, am intrat şi în posesia unei fotografii cu nişte „daruri” pe care domnul Măroiu le-ar oferi tuturor sărbătoriţilor zilei din Giurgiu.

Adică, ai noroc să te trezeşti viu de ziua ta? Pac, îţi bate Măroiu la uşă, ca un Moş Crăciun îmbrăcat în galben, te pupă niţel şi-ţi oferă în dar o sticlă de vin şi-o felicitare?! Aşa spun oamenii care-au avut norocul… să se trezească vii de ziua lor, desigur.

Aaaa, păi, aşa ceva?

  1. Este de-a dreptul jenant, întrucât Măroiu nici măcar nu a fost desemnat oficial candidat la funcţia de primar al municipiului Giurgiu din partea PNL(e încă scandal mare la ei acolo, pe această temă). El intră încă la categoria „posibil candidat”, vorba lui Anghelescu.
  2. Este, considerăm, şi de-a dreptul ilegal, întrucât tot mită electorală îi zice, nu? Că e în campanie, că e cu juma de an înainte de campanie, că e găleată, ulei, zahăr, pui sau vin. Noi aşa ştiam!
  3. Şi-apoi, staţi aşa, ce fel de vin le daţi oamenilor, domnule Măroiu? Că sunt tot felul de abţibilduri lipite peste etichetă… Dacă are omul intoleranţă la… sulfiţi şi nu ştie, săracu, ce bea acolo?

O nelămurire: tot vin le oferiţi şi celor care abia împlinesc 18 ani? Sau le luaţi nişte lapte, ca să meargă cu covrigii din coada maidanezilor?

Fotografia nu este un trucaj! Am primit-o la redacţie de la un cititor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.