Preşedintele PSD Giurgiu a postat, recent, pe Facebok, un mesaj, la încheierea mandatului său de ministru al Economiei:

„A fost o deosebită onoare pentru mine să pot contribui din poziția de ministru al Economiei la întocmirea și avansarea unor proiecte de importanță strategică pentru economia țării noastre. Fie că ne referim la exercitarea cu succes a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, la proiectele din Industria de Apărare sau la cele din Industria Minieră, am convingerea că Ministerul Economiei a adus un plus valoare României.

M-am luptat pentru un buget mai mare pentru minister și pentru industria de apărare pentru că trebuie să relansăm acest sector și producția industrială. M-am luptat pentru redeschiderea minelor pentru că doar prin utilizarea inteligentă a resurselor naturale care ne poziționează pe un loc special în Europa putem să transformăm economia României într-una modernă.

Ministerul Economiei este deosebit de important în rolul său de a consolida economia românească și cred că acest minister are un rol mai important chiar decât Ministerul Finanțelor. De aceea îmi doresc să văd un parteneriat adevărat și puternic între ministrul Economiei și premier, indiferent cum s-ar numi ei.

Mulțumesc echipei și tuturor colaboratorilor care au fost alături de mine în decursul ultimului an. V-am simțit pe toți solidari cu mine din plin în eforturile noastre comune, de a consolida economia românească. Am vrut să facem multe, am reușit să facem destule. Este mereu loc de mai bine, dar îmi doresc ca cei care vin după mine să continue măcar ce am început.

Felicitări încă o dată tuturor celor care, prin contribuția lor, fac din Ministerul Economiei o instituție respectată și performantă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.