Are doar 12 ani, însă, ambiţie, putere de muncă şi seriozitate are cât un om mare! Iasmina Stîrceanu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal(CSM) Giurgiu a făcut o nouă figură frumoasă şi a obţinut titlul de campioană naţională, la categoria sa, la Campionatul Naţional de Box pentru Cadeţi Feminin!

Antrenorul său, Dragoş Diaconu, ne-a declarat că evenimentul sportiv a avut loc la Eforie Nord, în perioada 15-22 septembrie, iar Iasmina a concurat la categoria 46 de kilograme.

La evenimentul de la Eforie, a fost alături de Iasmina şi directorul CMS Giurgiu, Cristina Bălan. De asemenea, în fotografii apare şi Steluţa Duţă, triplu campion european şi vicecampion mondial la box.

Această victorie este a doua importantă pentru Iasmina, prima fiind înregistrată în martie anul acesta, când giurgiuveanca a ocupat locul I la Cupa României, la categoria 44,5 kilograme.

Puteţi reciti articolul AICI

Iasmina se antrenează cu Dragoş Diaconu de aproape 2 ani. „Este multă muncă, trebuie multă seriozitate şi ea a dovedit că se poate! Am mers la competiţii unde a boxat şi cu băieţi şi vreau să vă spun că nu prea a bătut-o niciunul!”, ne-a spus antrenorul CSM Giurgiu Dragoş Diaconu.

În afară de antrenamentele obişnuite, el îl pregăteşte, în prezent, şi pe Alin Berhardt, pentru Campionatul Naţional de Box pentru Juniori, iar tânărul giurgiuvean va lupta la categoria 66 de kilograme.

Mult succes şi felicitări, tuturor, pentru că ne reprezentaţi cu cinste în ţară şi peste hotare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.