Şi, în timp ce deputatul „iar PNL” Alexandru Andrei cere demisia persoanei nepotrivite, în judeţul Giurgiu infracţionalitatea continuă să crească!

Prefectul Carmen Crişu a prezentat, în conferinţa de presă de azi, date îngrijorătoare.

„Numai în luna august a acestui an, avem o creştere semnificativă a infracţiunilor economico-financiare, judiciare şi de altă natură. Am fost acuzată că aş avea eu ceva cu Poliţia şi că fac plângeri. Nu fac plângeri aiurea, iată, doar aduc la cunoştinţă Ministerului de Interne situaţia judeţului Giurgiu, care nu se îmbunătăţeşte, ci se înrăutăţeşte, la acest capitol. Nu am nimic cu nimeni personal, iar cu domnul Georgescu(şeful Poliţiei Giurgiu, Cătălin Georgescu, n.r.) încerc din răsputeri să colaborez, însă, din câte cunosc, dumnealui are o relaţie proastă şi cu ceilalţi colegi, şefi ai structurilor MAI”, a declarat Carmen Crişu.

Prefectul judeţului a oferit şi cifre, astfel că, dacă, per total, în august 2018, au fost înregistrate 637 de infracţiuni, în august 2019 au fost 792, deci cu 115 mai multe.

În ceea ce priveşte infracţiunile economice, în august 2018, au fost 26, în august 2019, 35. Infracţiuni judiciare au fost 439 în august 2018, cu 563 în august anul acesta. Iar infracţiuni de altă natură, au fost înregistrate 173 anul trecut, în august, faţă de 194, deci cu 22 mai multe, în aceeaşi lună din 2019.

„Consider că este o problemă de management, probabil domnul Georgescu nu colaborează cu subordonaţii, cu colegii de la alte structuri MAI, sistemul pe care îl aplică nu e tocmai cel mai bun!”, a mai spus prefectul Lavinia Crişu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.