Senatorul Niculae Bădălău, la solicitarea dascălilor şi elevilor din Malu Spart, a iniţiat un proiect de lege privind sărbătorirea, la nivel naţional, a Zilei Dăruirii, pe 25 septembrie.

Legea a fost adoptată, iar Niculae Bădălău a lansat, recent, invitaţie către toţi giurgiuvenii şi nu numai:

„Ca tată și bunic, sunt foarte atașat de copiii și nepoții mei și am dedicat mult timp și efort pentru a le insufla dorința de a dărui. Imi doresc ca ei să înțeleagă că fiecare persoană de pe această planetă poate și trebuie să joace un rol pozitiv în viitorul ei – că depinde de noi să acționăm, să investim, să dăruim.

Alăturați-vă nouă pe 25 septembrie, pentru a sărbători #ZiuaDăruirii, o zi de dăruire sufletească și materială alimentată de social media și colaborarea oamenilor din întreaga țară!

Iată cum funcționează: Răspândiți mesajul pe … Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest … Rugați-vă colegii, prietenii, familia să facă același lucru. (Utilizați hashtag-ul #ZiuaDăruirii) Dacă citesc 10 persoane și de la fiecare citesc alte 10 persoane și apoi alte 10 persoane … veți vedea cât de repede putem ajunge literalmente la zeci de oameni într-o singură zi!

Să devenim creativi! Fiecare act de generozitate contează, dar acestea au și mai mare însemnătate și impact când dăruim împreună! La muncă, acasă, oriunde… să dăruim!
Fiecare are ceva de dăruit, iar împreună suntem mereu mai buni!

Cred în comunitatea giurgiuveană și în români, în general, în capacitatea acestora de a se uni pentru o idee nobilă, aceea de a dărui timp, atenție, empatie, sprijin material sau financiar, creativitate și implicare, celor din jurul nostru.

Să oferim de #ZiuaDăruirii o arie cât mai largă de acțiuni de implicare comunitară, al căror mesaj să fie foarte clar și vizibil: din ce avem și știm, trebuie să dăruim celor care au nevoie.

#ZiuaDăruirii”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.