Luni, 9 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la şcolile din Malu Spart şi Buturugeni!

„Autorităţile locale, judeţene şi centrale au datoria să asigure, în fiecare localitate, condiţii de studiu, respectiv de predare, în şcoli moderne, dotate corespunzător, iar, în judeţul nostru, acest lucru este o #prioritate!

Îi felicit pe toţi primarii care au reuşit să reabiliteze, să modernizeze şi chiar să construiască noi unităţi de învăţământ, iar tuturor elevilor şi profesorilor giurgiuveni le doresc un an nou şcolar cu succes!

Sunt încrezător că eforturile făcute de fiecare în parte, de părinţi, de copii, de dascăli şi de autorităţi se vor regăsi în rezultatele obţinute în acest nou an şcolar 2019-2020!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Luni, 9 septembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat la festivitatea de deschidere a noului an şcolar, la şcolile din Malu Spart şi Buturugeni! „Autorităţile locale, judeţene şi centrale au datoria să asigure, în fiecare localitate, condiţii de studiu, respectiv de predare, în şcoli moderne, dotate corespunzător, iar, în judeţul nostru, acest lucru […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele CJ Giurgiu, alături de elevii şi dascălii din judeţ, la deschiderea noului an şco… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.